Hava Durumu

:

:

:

Ali İlk CHP İlçe Başkanlığından İstifa Etti

27 Kasım 2019 Çarşamba 14:29

SONMANŞET. COM- Yaklaşık 7 yıldan bu yana CHP Tarsus ilçe başkanlığı görevini yürüten Ali İlk CHP ilçe Başkanlığından istifa etti ve Önümüzdeki ay yapılacak olan CHP Tarsus ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

Ali İlk CHP İlçe Başkanlığından İstifa Etti
Selahattin Özbozkurt
SONMANŞET. COM- Yaklaşık 7 yıldan bu yana CHP Tarsus ilçe başkanlığı görevini yürüten Ali İlk, ilçe başkanlığından istifa etti ve önümüzdeki ay yapılacak olan CHP Tarsus ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

Aday olmayacağına dair açıklamada bulunan CHP ilçe başkanı Ali ilk 14 Aralık Cumartesi günü Belediye nikah salonunda yapılacak olan ilçe kongremizde aday olmayacağım partimizin selameti ve baş ağrısı için böyle bir kararı aldım. Büyükşehir belediye başkanımız Vahap seçer ile yaptığımız görüşmeden sonra bu kararı aldık.  Vahap Bey'in göstereceği aday kim olursa olsun onu destekleyeceğiz. CHP'nin huzuru ve başarısı için böyle bir kararı aldık. Parti camiamıza böylesi daha hayırlı olacak. Bilindiği gibi sağlık sorunlarında vardı. Ayrıca artık yoruldum. Siyaset gönül işi, sevda işi ve bir bayrak yarışıdır. Dediğim gibi büyükşehir belediye başkanımız Vahap Seçer’in göstereceği adayı destekleyeceğiz." diye konuştu.

Ali İLK kimdir? 
 
2013 yılının ayıs ayında CHP Tarsus İlçe Başkanlığına seçilen Ali İlk yaklaşık 7 yıldır ilçe başkanı olarak görev yapıyor. Siyasete Sosyal Demokrat Halkçı Parti ile başlayan ve gençlik komitesi Başkanlığı da yapan Ali ilk CHP yeniden açıldıktan sonra ilçe yöneticiliği görevinde bulunmuştu. 
Ali İlk halen CHP ilçe Başkanlığının yanı sıra Tarsus sebze halinde komisyoncular Derneği başkanlığını da yürütüyor. 
 
-Mersin CHP'de Tek Yetkin isim Vahap Seçer
 
Ali İlk'in ilçe Başkanlığından istifası ve istifasıyla ilgili açıklamaya bakıldığında CHP'nin Mersin'deki en etkin ve yetkin ismin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap  Seçer olduğu gözlemleniyor.
 
CHP'liler, ilçe kongrelerinde Vahap Seçer'in ağırlığının olanca gücüyle kendini hissettireceğini belirtirken, "Bakın tüm ilçelerde Vahap beyin işaret edeceği isimler ilçe başkanı aday olacak ve çoğu ilçelerde seçimlere tek adayla gidilecek. Tarsus'ta Vahap Başkan destekli Av. Ozan Varal ilçe Başkanı adayı olacak ve seçilecek. Sonuçta Mersin il kongresine de Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer damgasını vuracak." şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.