1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ali İhsan Tunç fena bombaladı
Ali İhsan Tunç fena bombaladı

Ali İhsan Tunç fena bombaladı

MHP Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Tunç söz aldığı meclis toplantısında Başkan Duruay ve belediye yönetimini adeta bombaladı.

A+A-

MHP Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Tunç söz aldığı meclis toplantısında Başkan Duruay ve belediye yönetimini adeta bombaladı. Fatih Duruay'a sert sözlerle yüklene Tunç " Gölbaşı sizi reklam olsun etiket olsun diye seçmedi. Herkes hesabını verecek. Bu vebali ödeyemezsiniz." dedi.

Göolbaşı Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı yapılırken, toplantıya MHP'li Ali İhsan Tunç'un sözleri damgasını vururken, Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin düğün salonu yapılsını da gündeme taşıdı.

Duruay ve belediye yönetimini sert sözlerle eleştiren Tunç şu ifadeleri kullandı;

PROJELERİ BİZLER NİYE GÖRMÜYORUZ? 54 PROJENİN HANGİSİNİ BİTİRDİNİZ

Göl mü, Konya yolu mu, hastane mi, Sahil Parkı mı, Kültür Merkezleri mi, kaçak yapı mı, vaadini verdiğiniz toplu konut mu? Mobeselere laf yok o tamam. Lütfettiler bu kadar devlet büyüğünün ikamet ettiği bir yerde eksik olurdu. Hani üçlü olup güçlü olacaktınız? Dörtlü, beşli oldunuz nerede hani bizler niye göremiyoruz bu gücü? Bu dönemde gerçekleşmeyecek de  bu büyük projeler ne zaman gerçekleşecek? Seçim vaadinizde bulunan elli dört büyük projenin hangisini gerçekleştirip bitirdiniz?

VEBALİNİ ÖDEYEMEZSİNİZ! GÖLBAŞI REKLAM OLSUN DİYE SİZİ SEÇMEDİ

Aynı resimlerdeki güzel duran pozlarınız gibi vaat ettiğiniz hizmetleriniz de kuşe kâğıda basılmış kataloglarda hoş duruyor. Ama yazık ediyorsunuz. Bunun vebalini ödeyemezsiniz. Gölbaşı sizi reklam olsun etiket olsun diye seçmedi.

BİRİLERİ DE SİZİ YAZACAK

Bir de geçmiş dönem örneklemeniz yok mu adamı öldürüyor. Kendi başarısızlığınıza kılıf olarak seçmeniz hiç hoş durmuyor. Geçmiş dönemlerde de böyleydi demenizin de hiçbir anlamı yok. Sen geçmiş dönem hatalarını devam ettirmek için değil daha iyisini, daha fazla ve doğrusunu yapma sözü vererek geldin.  Vatandaşa geçmiş dönem yeterli gelseydi, başarılı görseydi senin vaatlerine yapacaklarına inanmaz, sana oy vermez geçmiş dönemle devam ederdi. Onun için bırakın geçmiş dönemleri. Siz doğrusunu, fazlasını yapın vatandaş da tasdik etsin, hayır dua etsin yoksa bir sene sonra siz de geçmiş dönem olacaksınız ve birileri de sizin arkanızdan kasideler dizecek, yazacak  beşli gücün başarısızları diyecek.

KONUŞMAYANLARA ELEŞTİRİ YAPMAYANLARA DA SESLENDİ:NİYE SUSUYORSUNUZ?

Diğer garip olan bir şey de geçmiş dönemlerin yanlışlarının bu kadar dile getirilmesi, örnek gösterilmesine sessiz kalan, geçmiş kadrolar.  Verecek hiç mi bir cevabınız yok, yoksa seçime altı ay kala çıkıp mevcut yönetimi eleştirmeye başlayıp eksikleri hataları söylemeye, kendinizi daha iyi göstermeye mi çalışacaksınız? Artık yemezler adama sorarlar “Dört buçuk yıldır neredeydin? Niye sustun? Niye konuşmadın? Hayırdır? Uykudan  yeni mi uyandın derler adama. Herkes yaptığının hesabını verecek elbet. İyisiyle, kötüsüyle. Ama rahmetle, ama lanetle yâd edilecektir kimse unutmasın.

NE KADAR ARSA SATTIĞINIZI GÖRECEĞİZ

Geçmiş dönemlerin çektiği kredi taksitlerini ödediğinizi söylüyorsunuz. Her dönem muhakkak bir önceki dönemden borç ödeniyor. Bir sene sonra da sizin ne kadar borç bıraktığınızı, ne kadar kredi çektiğinizi, ne kadar arsa sattığınızı, bunlara karşılık ne kadar yatırım yaptığınızı göreceğiz.

YANINIZA KAR KALMAYACAK

Bu Gölbaşı herkesin dünkü halini de bugünkü halini de biliyor. Neydim ne oldum deme, ne olacağım de.  Her şeyin bir hesap günü olduğu unutma. Yapanın yanına kar kalmayacaktır. Kâh bu dünyada kâh ahrette hesabını ödeyecektir. 

SİYASET YAPMIYORUM! BEN GÖLBAŞILIYIM

Sakın siyaset filan yapıyor demeyin. Şahsım adına konuşuyorum siyasi bir gelecek hesaplarımda hiç yok. Böyle bir beklentiyle de hareket etmediğim için beni ilgilendiren Gölbaşı ve geleceği. Çünkü ben burada doğdum, büyüdüm, yaşıyorum ve burada öleceğim inşallah. Birileri gibi işim bitince kaçanlardan değilim. Onun için de siyaset yapıyor demeyin sakın.

 

Bu haber toplam 2616 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum