Sosyal medya hesabından sıkça isim vermeden eleştirilerde bulunan SAÜ'lü Prof. Dr. Bünyamin Bezci, Adapazarı MYO'da öğrenim gören öğrencilerle Camili hattında dolmuşçuluk yapan şoförler arasında 2 TL ücret verilmediği iddiasıyla çıkan kavgayla ilgili bir paylaşım yaptı.

ALİ BEKTAŞ'A GÖNDERME
SAÜ'lü Bezci, yaptığı paylaşımda Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş'a göndermede bulundu. Prof. Dr. Bezci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Kasaba Şerifinin en yakın dostlarından biri dolmuşçuların başıysa daha çok dolmuşa geliriz' ifadelerine yer verdi.

MAHALLE DEDİKODUCUSU
Bu paylaşıma sessiz kalmayan Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, SAÜ'lü Bezci'yi sert sözlerle eleştirerek, 'Bünyamin bey ortada bir sorun var şiddeti kimse meşru göremez. Biz bu olayın takipçisiyiz. Burada sorumlulukla hareket ediyoruz. Her zaman her şartta mağdurun yanındayız. Sizin keyfiniz yerinde. İnsanlara hakaret edip kendinizi tatmin etmeye çalışıyosunuz. Bilim insanları memlekete yararlı işler yapmanın peşinde koşarken senin mahalle dedikodusucu gibi hareket etmeni hiç yakıştıramadım. Lütfen akademik ciddiyete bağlı kalalım.' ifadelerine yer verdi.