Haberler

Aleyna'nın şüpheli ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun'a atılan mesajlar insanlıktan utandırdı: Kaşıyanı kaşıyacaksın

Güncelleme:

Evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünden sonra okların çevrildiği Ümitcan Uygun'a atıldığı iddia edilen mesajlar sosyal medyada tepki çekti. Uygun'a kadınların attığı öne sürülen mesajlarda, "hak etmiştir ki öldürmüşsündür, kaşıyanı kaşıyacaksın" gibi acımasız sözler yer aldı.

Ankara'da geçtiğimiz Haziran ayında Aleyna Çakır'ın cansız bedeni evinde erkek arkadaşı tarafından bulundu. Sonrasında ortaya çıkan darp videosu ise Çakır'ın ölümü için cinayet mi, intihar mı sorusunu gündeme getirdi. Genç kızın şüpheli ölümü nedeniyle okların çevrildiği Ümitcan Uygun ise soruşturma kapsamında iki kere gözaltına alınıp serbest kaldı. Son olarak Uygun'a sosyal medya üzerinden kadınlar tarafından gönderildiği iddia edilen mesajlar olay oldu. Söz konusu mesajlarda hayatını kaybeden Aleyna için "hak etmiştir ki öldürmüşsündür" gibi acımasız ifadeler yer aldı.

ŞİDDET GÖRDÜĞÜ ANA AİT SES KAYDI ÇIKMIŞTI

Eski sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından şiddet gördüğü görüntüleriyle konuşulan Çakır'ın darp edildiği anlarda çekildiği iddia edilen bir ses kaydı ortaya çıkmıştı. Aleyna Çakır ve Ümitcan Uygun'un komşuları olduğu belirtilen bir kişinin aldığı ses kaydında, Aleyna'nın çığlıkları yer alıyordu.

"HAK ETMİŞTİR Kİ ÖLDÜRMÜŞSÜNDÜR"

Genç kızın şüpheli ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun'a sosyal medya üzerinden atıldığı iddia edilen destek mesajları ise dikkat çekti. Özellikle kadınlar tarafından gönderildiği öne sürülen mesajlarda, hayatını kaybeden Çakır'a acımasız göndermeler yer aldı. "Yakışıklı çocuksun, hak etmiştir ki öldürmüşsündür, kaşıyanı kaşıyacaksın bu devirde, sen üzerine düşeni yapmışsın" şeklinde cümleler yer aldı.

Aleyna'nın şüpheli ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun'a atılan mesajlar insanlıktan utandırdı: Kaşıyanı kaşıyacaksın

Aleyna'nın şüpheli ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun'a atılan mesajlar insanlıktan utandırdı: Kaşıyanı kaşıyacaksın

ANNESİ DE ŞÜPHELİ BİR ŞEKİLDE ÖLDÜ

Haziran ayında evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun'un çocuk esirgeme yurtlarında öğretmen olarak çalışan annesi Gülay Uygun da dün Ankara'nın Keçiören ilçesinde kafasından silahla vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu. Eşinin şüpheli ölümünden sonra açıklama yapan Ümitcan Uygun'un babası, eşinin ölmeden önce "Ölümümden Müge Anlı suçludur" yazılı bir not bıraktığını ileri sürdü.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (53)

Adalet:

Çocuğun tipinde sıfatında meymenet yok zaten ahlaksız olduğu her halinden belli ortada cinayet var bu devlet bunu niye tutuklamıyor kadınıda bunlar öldürmüştür doğruyu söylecekti belkide kadın baba oğul ortadan kaldırdılar

147
30
yanıtYanıtla
Ezrail:

Tipinde meymenet yok ama özellikle medya sayesinde son 3 ayda ününe ün kattı.Siz asıl bu melaneti içeri girip çıktıktan sonra görün.Bunlar Kurtlar Vadisi,Ezel, Çukur v.s. izleyerek bu hallere gelen sonra da milletin başına bela olan aşşağılık yaratıklar.Ne 15 Temmuz hainleri ne de bilumum iç- dış düşmanlar bunların tırnağı dahi olamaz.Bunlar habis ur gibidir.Kesersin başka bir yerden tekrar çıkarlar.

yanıt31
yanıt3
yucel kasap:

kadının ölüm haberini duyduğum ilk anda oğlunun öldürdüğünü yazmıştım. ayrıca o avukatpaçavrasıda işin içinde ama neresinde bilmiyorum.

yanıt33
yanıt5
Ezrail:

Avukat değil avukatlar ordusu var bu fuhuş çetesinin hocam.Zaten daha suçu işlemeden cezasının ne olacağini biliyorlar.Avukatlar bu tür çetelerin hukuki ve idari,adli olarak ne ceza alacaklarını önceden söylüyorlar.Zaten polis,mahkeme,savcı,hakim hepsi ayarlı.Babasının İçişleri Bakanı ile resimleri yayınlanmadı mı?Salyalı ağızlarından her fırsatta Başkanım,Bakanım lafları çıkmıyor mu?Hani baştakilerden en ufak bir açıklama bile yok.

yanıt40
yanıt11
LEON BUUREN:

MÜGE ANLININ SÖZLERİYLE TUTUKLANACAKSA PROGRAMA HER ÇIKANI TUTUKLAMALARI LAZIM O ZAMAN. BU KADIN GAZETECİ POLİSTE DEĞİL SAVCIDA DEĞİL HAKİMDE DEĞİL KENDİ KENDİNE POLİSCİLİK YADA SAVCILIK OYNUYOR. BENCE MÜGE ANLININ PROGRAMI YAYINDAN KALKMALI.

15
70
yanıtYanıtla
Ahmed25:

Müge anlı olayları aydınlatmaya çalışıyır, kimseyi tutuklamıyor. Olayları aydınlatarak devlete yardımcı olmak her vatandaşın görevidir. Sen trafik magandası gördüğünde 155 i aramıyor musun?

yanıt37
yanıt4
yucel:

leon başına gelsin inşaallah.

yanıt13
yanıt3
MügeaAnlıyalnızdeğilsin:

yaa he ya hee zaten işini düzgün yapmayanlar sayesinde böyle herkes nasıl ifade vereceğini kimi suçlu göstereceğini çok iyi biliyor ama unutmayın ilahi adalet var herşeyin üstünde yapan yaptığını yaşamadan ölmez iyiki varsın Müge Anlı

yanıt11
yanıt1
KAMİL:

''''BİTİK TOPLUM-KAYIP NESİL''''TV LERDEKİ BÜTÜN DİZİLER RESEN DERHAL SONLANDIRILSIN.

73
9
yanıtYanıtla
beyazkaplan:

gzüel kardeşim milletin zaten içinde var kötülük çark fırıldak ne yapsan düzeltemezsin dizi mizi boş şeyler . insanın içinde varsa yapar zaten . . adalet olacak kanun olacak millet birlik olup üretmeyi bilecek a bide sisasiler koltuk kapma yarışını bırakıp kanun çıkaracak ağır cezayi yaptırımlar idam vatandaşlıktan çıkarma tüm mal varlıklarına haciz yapsınlar işleri ne . . herekz ayağını denk alacak adam olacak

yanıt12
yanıt5
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title