Haberler

Aleyna Tilki, İtalya Sokaklarında Moda Rüzgarı Estirdi

Güncelleme:

Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, fotoğraf çekimi için İtalya'nın moda başkenti Milano'ya gitti. Tilki, İtalya sokaklarında gezdiği anları takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

Aleyna Tilki, fotoğrafçı Aytekin Yalçın'ın objektifine özel pozlar vermek için İtalya'ya gitti. Farkı tarzı ve makyajıyla Milano sokaklarını gezen 18 yaşındaki şarkıcı, Instagram hesabından kısa bir video paylaştı.

"RESMEN ASFALT AĞLADI"

Videoda karşıdan karşıya geçerken agresif bir yürüyüş sergileyen Tilki, hayranlarını şaşkına uğrattı. Sosyal medya hesabından o anları takipçileriyle paylaşan Tilki, çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Tilki'nin bir takipçisi paylaşıma, "Aleyna, o nasıl yürüyüş resmen asfalt ağladı." yorumunu yaptı.

Aleyna Tilki, İtalya Sokaklarında Moda Rüzgarı Estirdi

BRIGITTE BARDOT'YA BENZETİLDİ

Öte yandan, Aleyna Tilki kıyafeti ve tarzıyla 60'ların dünyaca ünlü Fransız yıldızı Brigitte Bardot'nun (84) gençliğine benzetilmişti.

Aleyna Tilki, İtalya Sokaklarında Moda Rüzgarı Estirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Instagram Milano İtalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (40)

KANTU:

Negatif yorum yazanlar NE KADAR BOŞ varlıklarsınız siz öyle! Emin olun böyle sesiniz olsa, kendinizi tanrı ilan ederdiniz. Boş yapmayın, kitap falan okuyun, çalışın!

11
3
yanıtYanıtla
Ayşegül:

Niye öyle düşünüyorsun tilkinin ki saçmalıktan başka bişey değil şımarığın haberlerinden başka sanki haber kalmadı

yanıt0
yanıt1
ASLI:

BU KIZ ŞARKICI DEGİLMİYDİ NE ARA MANKEN OLDU. BENİM FİZİĞİM BUNDAN ÇOK ÇOK GÜZEL AMA BENİ DAHA KEŞFEDEMEDİLER. NE YAPSAM ACABA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN MAYOYLAMI DOLAŞSAM DIŞARIDA.

5
6
yanıtYanıtla
ali:

ben kesfederim seni beni bul

yanıt5
yanıt0
:

aslı sen nasıl bayansın ayıp değil mi iftira atıyorsun. ailen yok mu senin.

yanıt1
yanıt0
Nehir:

Yorumlarını okuyarak görmediğim halde nefret ettiğim tek insansin kadinmisin erkekmisin bilmiyorum ama bi toz ol ya...

yanıt1
yanıt0
LAKSATİF ETKİ:

ŞUNU BİRİ İMHA ETSİN GÜNDEMİ MEĞGUL ETMESİN BİZ AÇLIKTAN ÖLECEZ BU KIŞ BUDA AVRUPADA FİNK ATIYOR.

3
4
yanıtYanıtla
isimli:

özenti insan. . . hiç sevmiyorum şu kızı

5
0
yanıtYanıtla
ada:

kıskandınmı tatlımm. fıstık gibi su gibi bu beyenilmesinde kim beyenilsin resmen olay kız

yanıt0
yanıt0
ADA:

bu kızı sevmiyorum aslada sevmeyeceğim

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title