MENÜ

Aleksandar Mitrovic Fenerbahçe yolunda!

Golcü arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe, İngiliz ekibi Newcastle United’da forma giyen 23 yaşındaki golcü Aleksandar Mitrovic'i kadrosuna katmakta kararlı...

Aleksandar Mitrovic Fenerbahçe yolunda!

Fenerbahçe golcü transferi için harekete geçti... Sarı-Lacivertliler, İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'da forma giyen Aleksandar Mitrovic'i renklerine katmak istiyor. Fenerbahçe'de Sportif Direktör Damien Comolli'nin İngiliz ekibiyle temasa geçtiği ve Mitrovic'in transferi için görüşmeler yaptığı öğrenildi.

​İNGİLTERE'DE KRİTİK BULUŞMA

Sarı Kanarya, 23 yaşındaki Sırp forveti kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Damien Comolli'nin önümüzdeki günlerde Ada'ya giderek transfer için Newcastle United ile masaya oturması bekleniyor.

Fenerbahçe'de sıcak gelişme! Nabil Dirar ile yollar ayrılıyor

FULHAM'DA 27 MAÇ, 14 GOL

Geçen sezon Fulham'da kiralık oynayan Mitrovic 27 maçta 14 gole imza atarken 1 de asist yaptı. Fulham'da 1854 dakika görev alan Sırp golcü, 27 karşılaşmanın 19'una ilk 11'de başladı.

TARAFTARLAR ARTIK SABIRSIZ

Şimdiye kadar Berke Özer, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu'nu transfer eden F.Bahçe'de taraftarlar, artık flaş bir transfer bekliyor. Sosyal medyadaki taraftarlar yıldız bir ismin acilen takıma katılmasını bekliyor.

Kaynak: Takvim

Fenerbahçe savunmada rotayı Zouma'ya çevirdi

Haberin Devamı
YORUM YAZ