GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ALÇELİK, İL BAŞKANLIĞINA ADAY

ALÇELİK, İL BAŞKANLIĞINA ADAY

Tarih 12 Ağustos 2017, 02:02 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL KULİS HABER- AK Parti Giresun eski milletvekili Turhan Alçelik’in il başkanlığına aday olacağı iddia ediliyor.


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Metal yorgunluğu yaşayanların ayrılması gerekir ‘demesinden sonra Giresun’da da İl başkanlığına aday olacak kişiler şimdiden dirsek temaslarına başladı.  

Giresun’da 25 Ağustos’ta başlayarak 4 Kasımda bitecek ilçe kongrelerinden sonra henüz kesin tarihi belli olmamakla birlikte Aralık -Ocak- Şubat aylarında yapılması beklenen il kongresinde aday olacak isimler derinden derine kulis faaliyetlerine hız verdi.

YAKIN ÇEVRESİNE ADAY OLACAĞINI SÖYLEDİ Mİ?

Bu manada gazetemizin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre AK Parti Giresun eski milletvekili Turhan Alçelik’in il başkanlığına aday olacağı öne sürüldü.

BAŞKAN OLURSAM İKAMETGAHIMI GİRESUN’A ALACAĞIM

Göz Hastalıkları uzmanı olan Alçelik’in il başkanlığına talip olduğunu yakın çevresiyle paylaştığı ve eğer aday gösterilirse İstanbul’daki ikametgahını da Giresun’a taşıyacağını ifade ettiği savunuluyor.

Alçelik son olarak, büyük yankı yaratan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı AK Parti Giresun İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda hazır bulunmuştu.

AKP’DE 5 AY VEKİLLİK YAPTI

Öte yandan, bilindiği gibi 7 Haziran 2015’te yapılan seçimlerde Giresun’dan 1. sıra adayı olarak Meclis’e giren Alçelik, hükümetin kurulması için anayasanın öngördüğü süre içinde koalisyon kurulamayınca 5 ay sonra 1 Kasım'da yenilenen seçimlerde listeye girememişti.

 

Bu haber 2391 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 5 yıllık süre zarfında belediyenin b...

BAŞKAN KÖSE RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN KÖSE RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi