Hava Durumu

Alçaklar yine gerçek yüzlerini gösterdi

Yazının Giriş Tarihi: 01.08.2021 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.08.2021 06:30

28 Temmuz'da Manavgat'ta başlayan alev kasırgası maalesef son birkaç günde çoğu güney yakamızda yaşanan 100'e yakın yangına nende oldu.

Yangınlarla ilgili dün son durumu paylaşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 28-29-30 Temmuz tarihlerinde 26 ilde çıkan 98 yanının 88'inin kontrol altına aldığını ifade etti.

Evet gerçekten tablo yürekleri dağlıyor.

Cennetten bir köşe koyların sırtlarını süsleyen çam ağaçlarının küle döndüğü, tarım alanlarının alevlere teslim olduğu, canlıların yaşamını yitirdiği görüntüleri izledikçe ciğerlerimiz dağlanıyor.

Sabotaj iddialarını güçlendiren görüntülere de şahit oluyoruz.

Birkaç yerden başlayarak hareket eden alevlerin, ormanlarımızı içine aldığını seyrettikçe bunu yapanlara lanet yağdırıyoruz kaç gündür.

Düşmanlığın da bir şerefi olduğunu bilmeyenlerle mücadele ettiğimizi bir kez daha gördük.

Ne dinen ne de insani yönden aklın almadığı bu alçaklığı yapmak da, 40 yıldır on binlerce cana kıyan bu terör örgütüne has bir davranıştır.

Türkiye'nin son dönemde elde ettiği bölgesel güçten rahatsız olan kirli güçlerin maşası olan alçak örgüt, bu kez de ormanlarımızı yakarak aklı sıra turizm gelirlerimizi düşürmek, ülkeyi korku ortamına sokmak istedi.

Belki bir nebze bu konuda başarılı olabilirler ancak unutmamalılar ki Allah iyilik edenlerle beraberdir!

Ayrıca devletimizin terörle kararlı mücadelesinin de hainlerin kökünü yakın bir zamanda kazıyacağına inanıyorum.

Bu noktada asıl önemli olan nokta; kalbinde bir nebze olsa da bölücü örgüte ve siyasi uzantısına karşı sempati duyan vatandaşlarımızın asıl gerçeği görmeleridir.

Geçmiş yıllarda bölgede yaşanan acıların büyük bir kısmını biliyoruz.

Fakat son 19 yılda atılan adımlarla, 90'larda açılan yaralar bir bir kapatılıyor.

Kürt asıllı vatandaşlarımızın haklarını savunduğunu iddia eden eli kanlı örgüt, 1980'lerden bu yana ülkemize kan ve gözyaşından başka ne verdi?

Lütfen son yaşanan alçak yangın eylemlerini ve geçmişe dönük terör örgütünün ülkemizi geriye götürmek için yaptığı hainlikleri dikkate alarak tepkimizi öyle ortaya koyalım.  

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.