• Albayrak Elazığ Depremiyle İlgili Açıklama Yaptı
Çorlu Güncel

Albayrak Elazığ Depremiyle İlgili Açıklama Yaptı

  • 27 Ocak 2020
  • 742 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu’ya yaptığı ziyarette Elazığ Depremiyle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


Elazığ Depremi’nin tüm Türkiye’yi derinden üzdüğünü ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, depremden derslerin çıkartılması gerektiğini ifade etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yardım malzemelerimiz hazır olduğunu ifade eden Albayrak, “ talep edildiği an hemen göndereceğiz” ifadelerini kullandı. 
MALZEMELERİMİZ HAZIR TALEP EDİLDİĞİ AN GÖNDERECEĞİZ
Maalesef aldığımız acı haber hepimizi derinden üzdü. Cumhurbaşkanlığı’nın talimatına göre AFAD kanalıyla yardım çalışmalarının yürütülmesi istendi. talep edildiği an da yardım malzemelerimiz hazır ve gönderilmeyi bekliyor. Diğer belediye başkanlarımızda bu talebe göre hareket edecekler. Umuyoruz yaralar kısa sürede sarılır.  Tüm kamuoyu aynı hassasiyeti gösteriyor. Bu depremlerden acilen ders çıkarılması gereken durumlar var. Bunun devamı olur mu bilinmez ama tedbiri de elden bırakmamalıyız. İnşallah bu tür olaylarla ülkemiz karşılaşmaz” dedi.
İMDAT ŞAHİN