Haberler

Alanya'da kanlı gece: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Güncelleme:

Antalya'da iki grup arasında kavga çıktı. Silahların karıştığı kavgada taraflardan biri karşısındakini vururken, vurulan kişinin kardeşi ilk ateş açan kişiyi vurdu. Olayda vurulan iki kişiden biri hayatını kaybetti, diğerinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı. Olayla ilgili ise 2 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Konaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Henüz bilinmeyen sebeple aralarında tartışma çıkan Fatih S. (33) elindeki av tüfeğiyle Hasan Yılmaz'ın (22) üzerine doğru ateş açtı. Saçmaların hedefi olan ve karın bölgesinden yaralanan Hasan Yılmaz kanlar içinde yere yığıldı.

İNTİKAM ALMAK İÇİN ATEŞ EDİP DÖVDÜLER

O sıralarda olay yerine gelerek kardeşinin yaralandığı gören Ahmet Y. de otomobilinden aldığı tabancayla Fatih S.'yi sağ ve sol bacağından yaraladı. Ahmet Y.'nin iş ortağı olduğu öğrenilen Rıdvan S. de silahla yaralanan Fatih S.'ye sopa ile başına vurarak darp etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye götürdü.

TÜFEKLE VURULAN ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Tedaviye alınan Hasan Yılmaz doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Yılmaz'ın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Fatih S.'nin ise durumun ağır olduğu öğrenildi. Olay sonrası çalışma başlatan jandarma ekipleri Rıdvan S. ve Ahmet Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin karakoldaki işlemleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Antalya Alanya Fatih 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (9)

ANTİ ÇUKUR:

ÇUKUR GİBİ DİZİLER ARTIRIN SİZ AFFERİN TEBRİKLER. YOUTUBE TAN İZLEYİN 5O YIL ÖNCEKİ ÇOCUKLARIN GENÇLERİN SAKINLIGINI EFENDİLİĞİNİ ÇALIŞKANLIĞINI.

12
0
yanıtYanıtla
ali:

İyice yaşanmaz bir hal aldı. Herkeste tabanca var. Kimsede çıplak elle kavga edecek yürek kalmamış. Et kavganı el sıkış ayrıl yoluna git. Birbirini ne öldürüyorrsun.

9
3
yanıtYanıtla
gülenyüz:

Aslında iş çığırından çıkmış cadde ortasında insanları yaralıyorlar ve serbest kalıyorlar ey ne olacak bu durum kimde ne silah varsa toplasınlar kaçak silaha beş yıl versinler bak bakalım nasıl olacak. gerçekten olacak gibi değil.

5
2
yanıtYanıtla
ALİ:

İNSANLAR BİR ÇAKI BİLE TAŞIYAMAYACAK DURUMA GETİRİLMELİDİR. DURUM NEDEN BÖYLE?

7
0
yanıtYanıtla
SADO:

ne geçti elinize kocaman bir HİÇ

5
0
yanıtYanıtla
Hasan Adem:

Silahlar toplatılsın, sadece ordunun silahı olsun. Polisin ise copu olsun.

1
2
yanıtYanıtla
adil:

Cinayet işleniyor fakat siz sebebini öğrenmekten bile acizsiniz hepinizin aklını seveyim.

0
0
yanıtYanıtla
xxx:

Tv lerdeki şiddet içerikli filmlerle büyüdü bir nesil. Ne bekliyorsunuz. Ülkede medenice sorunlarını kimse çözemiyor. Eğitim sıfır.

0
0
yanıtYanıtla
0131:

tas devrinden secmeler. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title