Haberler

Alanya'da kanlı gece: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Güncelleme:

Antalya'da iki grup arasında kavga çıktı. Silahların karıştığı kavgada taraflardan biri karşısındakini vururken, vurulan kişinin kardeşi ilk ateş açan kişiyi vurdu. Olayda vurulan iki kişiden biri hayatını kaybetti, diğerinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı. Olayla ilgili ise 2 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Konaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Henüz bilinmeyen sebeple aralarında tartışma çıkan Fatih S. (33) elindeki av tüfeğiyle Hasan Yılmaz'ın (22) üzerine doğru ateş açtı. Saçmaların hedefi olan ve karın bölgesinden yaralanan Hasan Yılmaz kanlar içinde yere yığıldı.

İNTİKAM ALMAK İÇİN ATEŞ EDİP DÖVDÜLER

O sıralarda olay yerine gelerek kardeşinin yaralandığı gören Ahmet Y. de otomobilinden aldığı tabancayla Fatih S.'yi sağ ve sol bacağından yaraladı. Ahmet Y.'nin iş ortağı olduğu öğrenilen Rıdvan S. de silahla yaralanan Fatih S.'ye sopa ile başına vurarak darp etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye götürdü.

TÜFEKLE VURULAN ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Tedaviye alınan Hasan Yılmaz doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Yılmaz'ın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Fatih S.'nin ise durumun ağır olduğu öğrenildi. Olay sonrası çalışma başlatan jandarma ekipleri Rıdvan S. ve Ahmet Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin karakoldaki işlemleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Antalya Alanya Fatih 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (9)

ANTİ ÇUKUR:

ÇUKUR GİBİ DİZİLER ARTIRIN SİZ AFFERİN TEBRİKLER. YOUTUBE TAN İZLEYİN 5O YIL ÖNCEKİ ÇOCUKLARIN GENÇLERİN SAKINLIGINI EFENDİLİĞİNİ ÇALIŞKANLIĞINI.

12
0
yanıtYanıtla
ali:

İyice yaşanmaz bir hal aldı. Herkeste tabanca var. Kimsede çıplak elle kavga edecek yürek kalmamış. Et kavganı el sıkış ayrıl yoluna git. Birbirini ne öldürüyorrsun.

9
3
yanıtYanıtla
gülenyüz:

Aslında iş çığırından çıkmış cadde ortasında insanları yaralıyorlar ve serbest kalıyorlar ey ne olacak bu durum kimde ne silah varsa toplasınlar kaçak silaha beş yıl versinler bak bakalım nasıl olacak. gerçekten olacak gibi değil.

5
2
yanıtYanıtla
ALİ:

İNSANLAR BİR ÇAKI BİLE TAŞIYAMAYACAK DURUMA GETİRİLMELİDİR. DURUM NEDEN BÖYLE?

7
0
yanıtYanıtla
SADO:

ne geçti elinize kocaman bir HİÇ

5
0
yanıtYanıtla
Hasan Adem:

Silahlar toplatılsın, sadece ordunun silahı olsun. Polisin ise copu olsun.

1
2
yanıtYanıtla
adil:

Cinayet işleniyor fakat siz sebebini öğrenmekten bile acizsiniz hepinizin aklını seveyim.

0
0
yanıtYanıtla
xxx:

Tv lerdeki şiddet içerikli filmlerle büyüdü bir nesil. Ne bekliyorsunuz. Ülkede medenice sorunlarını kimse çözemiyor. Eğitim sıfır.

0
0
yanıtYanıtla
0131:

tas devrinden secmeler. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title