Alanya'da ders zili çaldı

Alanya'da gerçekleştirilen 'İlköğretim Haftası' etkinliklerinde 15 Temmuz darbe girişimi üzerinde durularak, milletin demokrasi sınavından başarıyla geçtiği vurgulandı

Alanya'da ders zili çaldı

Alanya'da gerçekleştirilen 'İlköğretim Haftası' etkinliklerinde 15 Temmuz darbe girişimi üzerinde durularak, milletin demokrasi sınavından başarıyla geçtiği vurgulandı

19 Eylül 2016 Pazartesi 23:53
Alanya'da ders zili çaldı
Alanya'da gerçekleştirilen 'İlköğretim Haftası' etkinliklerinde 15 Temmuz darbe girişimi üzerinde durularak, milletin demokrasi sınavından başarıyla geçtiği vurgulandı. Parlayüksel İlkokulu'ndaki törende okulun girişinde şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in resminin bulunduğu ve üzerinde '15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi Unutmayacağız' yazan pankart yer aldı.

72 bin öğrencinin ders başı yaptığı Alanya’da İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde bir çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'in anıta çelenk sunmasıyla başlayan tören saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Parlayüksel İlkokulu'nda devam eden törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katıldı. Buradaki tören de saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Sonra öğrenciler tarafından halk oyunları gösterileri sunuldu. Şiirler okunmasından sonra bir konuşma yapan Parlayüksel İlkokulu Müdürü İbrahim Yıldırım, "Ne okursanız okuyun ama 15 Temmuz’u unutmayın" dedi.

'MİLLET SINAVDAN BAŞARIYLA GEÇTİ'
Milli Eğitim Müdürü Er de, "Milli ve manevi değerlerle, tarihsel, kültürel, koruyan, geliştiren, ailesini, vatanını, milletini, ülkesini seven ve daima yüceltmeye çalışan bu sebeple saygılı, devletine ve milletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmenin bizlerin öncelikli görevleri arasında olduğunu önemle vurgulamak istiyorum. Maalesef bu değerlere sahip olarak yetişmeyen bir grup cuntacı Türkiye Cumhuriyeti, milli irade ve demokrasiyi hedef alan hain bir darbe girişiminde bulunmuş, ancak milli ve manevi değerlere sahip Türk milleti bu demokrasi sınavından geçti" şeklinde konuştu. Er’in konuşmasından sonra öğrenciler tarafından protokole çiçek sunuldu.  Er tarafından sembolik ders zilinin çalınmasının ardından protokol üyeleri sınıfları ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

BAŞKAN YÜCEL ÖĞRENCİLERE HEDİYE DAĞITTI
Yapılan konuşmaların ardından derslikleri ziyaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, öğrencilerle yakından ilgilenirken hem başarı dileklerinde bulundu hem de öğrenciler için özel hazırlanan hediyeleri dağıttı.

HÜSEYİN GİRENES FEN LİSESİ PİLAV GÜNÜ DÜZENLEDİ
Hüseyin Girenes Fen Lisesi, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk gününde geçtiğimiz yıl ilk kez verdiği mezunlarını ve bu sene lise öğrenimine başlayan yeni öğrencilerini düzenlediği pilav gününde bir araya getirdi. Hüseyin Girenes Fen Lisesi’nde düzenlenen törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim katıldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Yücel, pilav kazanının başına geçerek öğrencilere pilav dağıttı.
Son Güncelleme: 19.09.2016 23:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81