Alanya siyasetinde kenetlenme dönemi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt'ü ziyaret ederek Kılıçdaroğlu için "Geçmiş olsun" temennisinde bulundu.

Alanya siyasetinde kenetlenme dönemi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt'ü ziyaret ederek Kılıçdaroğlu için "Geçmiş olsun" temennisinde bulundu.

26 Ağustos 2016 Cuma 23:44
Alanya siyasetinde kenetlenme dönemi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt'ü ziyaret ederek Kılıçdaroğlu için "Geçmiş olsun" temennisinde bulundu. 15 Temmuz'ın ardından ülke genelinde yaşanan kenetlenme, Kılıçdaroğlu'na saldırı olayının ardından Alanya siyasetinde de başlamış oldu. 
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna Artvin'de düzenlenen saldırının ardından CHP İlçe Teşkilatı’na 'Geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Kimsenin bugünlerde siyaset yapmaya lüksünün olmadığını söyleyen Takavüt, “Bugünler milli beraberlik ve birlik günleridir. Bu nedenle siyasi partilerin asla siyaset yapma lüksleri yoktur. Bizler Alanya’da tansiyonu düşürmek ve vatandaşı heyecanlandırmamak adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı sağduyuya davet ediyorum" dedi.
 
'TEK ÜMİDİMİZ MUTLULUĞUN OLDUĞU BİR TOPLUM OLMAK'
Başkan Yücel ise yaptığı açıklamada, “Dün olduğu gibi bugün de terörün her türlüsünü lanetlediğimizi bildirmek isterim. Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan hain saldırıyı hem kınamak, hem de İlçe Teşkilatı’na 'Geçmiş olsun' demek istedim. İnsanlar her gün şehit haberleriyle uyanmaktan çok rahatsız. Tek temennimiz terörün bir an önce sona ermesi" diye konuştu. Cizre’de yaşanan terör saldırısını da kınayan Başkan Yücel, “Cizre’de gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Biz artık bunu söylemekten, her gün dile getirmekten bıktık. İnşallah Türkiye'nin üzerinde dolaşan karabulutlar bir an önce dağılır ve refah seviyesi yüksek, mutlu bir toplum oluruz. Kaynaşmanın ve mutluluğun olduğu bir toplum olmak tek ümidimiz” dedi.
 
DİM'DEN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
"Geçmiş olsun" dileklerini iletmek için CHP'yi ziyaret eden Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim de CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt'e üzüntülerini bildirdi. Ziyarette, Alanya Belediye Meclisi'nin üyeleri Gökhan Sipahioğlu, Mustafa Aras, Erkan Demirci, Mehmet Kural ve Eray Erdem de hazır bulundu. 
 
'HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ'
Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırı sonrası CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt'ü ziyaret etti. Hain saldırıyı kınadığını belirten Türkdoğan, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan hain terör saldırısı dolayısıyla CHP Alanya İlçe Teşkilatı'na, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte 'Geçmiş olsun' ziyaretinde bulunduk. Yapılan menfur saldırıyı kınıyoruz. Şehit askerimize rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi.
 
BERBEROĞLU 'GEÇMİŞ OLSUN' DEDİ
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu da CHP'yi ziyaret ederek üzüntülerini dile getirdi. Berberoğlu, "Birlik ve bütünlüğümüze bu tür saldırılar önümüzdeki süreçte bizi daha da güçlendirir. Bizi daha da birbirimize bağlar. 15 Temmuz akşamı gördük, birkaç saat içerisinde bütün ülke demokrasiden yana tavır koydu, demokrasiden yana  meydanlara indi. Bir siyasi partiye, siyasi parti genel başkanına yapılan saldırıyı biz tüm siyasi partilere yapılmış sayarız. Bu tür saldırılar bu ülkenin bulunduğu konum gereği bundan sonra da devam edebilir. Biz bunlara hazırlıklı olacağız. Ancak terör ve terörist bu ülkeden def olup gidecek. Terör belasından kurtulacağız" diye konuştu.
 
'BU SALDIRI BİZİ YILDIRAMAZ'
Öte yandan dün saat 14.00'de bir basın toplantısı düzenleyerek yaşanan süreci değerlendiren CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt, "Türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor. Bu suikast girişimi aslında Türkiye'ye bir mesajdır. Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelik daha önce de saldırılar oldu, şehit cenaze töreninde önüne mermi bırakıldı. Büyük Taarruz'un başladığı günün yıldönümünde birlik ve beraberliğimizi yeniden vurguluyoruz. Bu saldırılar karşısında asla yılmayacağız. Haklılığımızı sadece Türkiye'ye değil, dünyaya anlatacağız. Terör kimden ve nerden gelirse karşısındayız. Sinmiyoruz, korkmuyoruz. Yerel siyasetçi olarak Alanya halkını sağduyuya davet ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde olmalıyız" diye konuştu.

- Mert CANTÜRK
 
Son Güncelleme: 26.08.2016 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81