'Alanya sağlıkta öncü olacak'

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile kahvaltıda buluşan Başhekim Yazan, göreve geldiği iki yılda Alanya’nın Antalya’daki devlet hastaneleri arasında en iyisi seçildiğini vurgulayarak sağlık alanında ilçedeki dönüşümleri anlattı.

'Alanya sağlıkta öncü olacak'

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile kahvaltıda buluşan Başhekim Yazan, göreve geldiği iki yılda Alanya’nın Antalya’daki devlet hastaneleri arasında en iyisi seçildiğini vurgulayarak sağlık alanında ilçedeki dönüşümleri anlattı.

09 Ocak 2017 Pazartesi 19:07
'Alanya sağlıkta öncü olacak'


Alanya Devlet Hastanesi yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Alanya medyasını hastane yemekhanesinde kahvaltı programında bir araya getirdi. TGF Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim'in de katıldığı programa çok sayıda basın mensubu ve hastane yönetimi katıldı. Kahvaltının ardından konuşan Başhekim Tevfik Yazan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Basının dördüncü büyük kuvvet olduğunu söyleyen Yazan, “Ama son zamanda gördük ki birinci kuvvet desek yalan olmaz. 15 Temmuz sürecinden sonra gösterdiği tavır bunu kanıtladı. Kendi ilkelerinden ödün vermeden bunu ortaya koydular. Öte yandan hastane olarak da bizim yanımızda oldunuz. Kişilerin özel hakları konusunda, sağlık konusunda duyarlı oldunuz. Hem teşekkür edelim hem de bu anlamlı günde beraber olalım dedik” diye konuştu.
YENİ ALANLAR KAZANDIRILACAK
Göreve geleli 2 yıl olduğunu ve bu süreçte hizmetlisinden yöneticisine kadar herkesin özveriyle işini yaptığını söyleyen Yazan, “Alanya bu iki yılda Antalya'daki devlet hastaneleri arasında en iyisi seçildi. Uyku Merkezi onayı geldi kurulma aşamasında. Radyoterapi ve onkoloji başvurumuzu yaptık. Yanık tedavi ünitesi için başvuru yaptık. Ekim ayı itibariyle hastanemiz eğitim ve araştırma hastanesine dönecek. Bu sayede bulunması biraz daha zor olan alanları da kazanacağız. Alanya'ya daha kaliteli bir hizmet sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yönetimdeki bütün arkadaşlar elinden gelen çalışmayı yapıyor. Büyükşehir koordinatörlüğü, Alanya Belediyesi hep yanımızda oldu. Milletvekillerimiz de keza öyle. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu da Alanya için her zaman fırsat bulmuştur. Bu nedenle yanımızda olan herkese teşekkürü bir borç bilirim. İnşallah ilerleyen yıllarda kutlayacağımız günümüz, günlerimiz daha mutlu olur" dedi.
'DEVLET HASTANESİ TARİH OLACAK'
AGC Başkanı Dim de şöyle konuştu: "Devlet hastanemiz çok önemli. Halkla birebir iletişim halinde o yüzden önemli. Yarın Gazeteciler günü kutlanacak. Pek kutlanacak günümüz kalmadı ama düşünenlere teşekkür ederiz. Değerli başhekiminin de söylediği gibi önümüzdeki süreçte Alanya'da sağlıkta bir sıçrama olacak. Yıllardır süre gelen bölge hastanesi geçici kabul yapılarak önümüzdeki günlerde açılacak. Alanya büyüyen coğrafyasıyla bölgede sağlıkta öncü hale gelecek. Biz Alanya medyası olarak her zaman arkasında olacağız. Bu hizmetin daha kaliteli olması noktasında da yerelden ulusala kadar köprü olacağız. Belki burada son açıklama olacak çünkü önümüzdeki yıl muhtemelen bu bina yıkılacak. Başhekimlik dışında kalan kısım artık sadece hafızalarda ve fotoğraflarda olacak. Bu vesileyle bize bu organizasyonu hazırlayanlara teşekkür ediyorum."
Son Güncelleme: 09.01.2017 21:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81