Alanya etabı tamamlandı

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun dördüncü ayağı olan Seydişehir-Alanya etabı tamamlandı. 4. Etabın kazananı İtalya'nın Lampre-Merida takımından Sacha Modola oldu.

Alanya etabı tamamlandı

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun dördüncü ayağı olan Seydişehir-Alanya etabı tamamlandı. 4. Etabın kazananı İtalya'nın Lampre-Merida takımından Sacha Modola oldu.

27 Nisan 2016 Çarşamba 22:43
Alanya etabı tamamlandı
52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun dördüncü ayağı olan Seydişehir-Alanya etabı tamamlandı. 4. Etabın kazananı İtalya'nın Lampre-Merida takımından Sacha Modola oldu.

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun dördüncü ayağı olan Seydişehir-Alanya etabı tamamlandı. 4. Etabın kazananı İtalya'nın Lampre-Merida takımından Sacha Modola oldu. Kıtalararası tek tur olma özelliği taşıyan, Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) takviminde 2. HC kategorisinde yer alan ve 8 etaptan oluşan organizasyonun 4. etabı, Seydişehir’ de verilen start ile başladı. Kayıt yaptıran 109 sporcu, 187 kilometrelik etapta Alanya’nın doğal güzelliklerinin arasında pedal çevirerek parkuru tamamladı.

SEYDİŞEHİR-ALANYA KAZANANI SACHA MODOLO
İtalya'nın Lampre-Merida takımı sporcusu Sacha Modolo, 4.26.26'lık derecesiyle çizgiyi geçen ilk isim oldu. Bitişe tekerlek farkıyla giren sporculardan ikinciliği İtalya'nın Nippo-Vini Fantini takımından Daniele Colli elde ederken, üçüncülüğü Hollanda'nın Parkhotel Valkenburg Continential takımından Marco Zanotti aldı. Turun Şeydişehir-Alanya etabı sonunda lider mayolarda herhangi bir değişiklik olmazken, genel klasman liderinin giydiği turkuaz mayo İspanya'nın Caja Rural-Seguros RGA takımından Armentia Pello Bilbao'da, sprint liderinin taşıdığı yeşil mayo Caja Rural-Seguros RGA ekibinden Jose Gonçalves'te, tırmanış liderinde bulunan kırmızı mayo Fransa'nın Delko Marseille Provence KTM takımından Remy di Gregorio'da, Türkiye güzellikleri liderinin giydiği beyaz mayo ise Caja Rural-Seguros RGA ekibinden Luis Mas Bonet'te kaldı.

DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven,  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Alanya Emniyet Müdürü Ömür Saka verdi.

ALANYA-KEMER ETABI BUGÜN
52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun beşinci etabı bugün 189.3 kilometrelik Alanya-Kemer turuyla devam edecek. Saat 10.15’ de İskele Kızılkule önünden beşinci etabın startı verilecek. Bu yıl farklı iki etabın da bulunduğu, İstanbul-İstanbul etabıyla başlayan ve 1 Mayıs 2016 Pazar günü Marmaris-Selçuk etabıyla tamamlanacak olan 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun kalan etapları ise şöyle:

Yarın, 5. Etap: Alanya-Kemer (189.3 km)
29 Nisan, 6. Etap: Kumluca-Elmalı (116.9 km)
30 Nisan, 7. Etap: Fethiye-Marmaris (128.6 km)
1 Mayıs, 8. Etap: Marmaris-Selçuk (201.7 km)

BAŞKAN YÜCEL, EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’mızın ve ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağlayan 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dördüncü etabı Alanya’mızda tamamlandı. Kazasız belasız bir yarış gerçekleştirildi. Alanya olarak son derece kapsamlı ve büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmak bizi çok gururlandırdı. Güvenlik açısından yollarımız trafiğe kapalıydı, vatandaşlarımızın anlayışı ve ilgisi için çok teşekkür ediyorum. TUR 2016 yarın Alanya-Kemer etabı ile devam edecek. Kıtalararası gerçekleştirilen bu yarışta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Son Güncelleme: 27.04.2016 22:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81