Alan görüşmesinde kavga; "Bu transferi yaptırmayacağım"
Brezilyalı golcü Alan ile her konuda anlaşmaya varan ve Çin kulübünün cevabını bekleyen Galatasaray büyük bir şok yaşadı  
Webaslan.com
Alan görüşmesinde kavga; "Bu transferi yaptırmayacağım"

WEBASLAN ÖZEL | Galatasaray'da Alan transferinde büyük bir şok yaşanıyor! Brezilyalı golcü Alan ile her konuda anlaşmaya varan ve Çin kulübünün cevabını bekleyen Galatasaray büyük bir şok yaşadı. Üç gün önce Alan transferini noktalamak için Dubai'ye giden Abdrürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar, transferi noktalayamadan İstanbul'a döndü.

Alan'ın dün gece İstanbul'da olması beklenirken; son dakikada bir pürüz yaşandı ve Abdurrahim Albayrak, Alan transferini noktalayamadan İstanbul'a döndü.

ÖZKAN DOĞAN: "SİZE BU TRANSFERİ YAPTIRMAYACAĞIM"

Galatasaray'da Alan transferi sürpriz bir şekilde iptal olurken, yaşanan skandal ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı kulüp, Alan için menajer Özkan Doğan ve Baki Mercimek'e yetki verdi. Taffarel ve Alan telefonda görüştü. Alan ise "Özkan Doğan'ı tanımıyorum" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine dün Dubai'de otelde Özkan Doğan ile Alan arasında kavgaya varacak durumlar yaşandı. Yaşanan gergin dakikalar sırasında Alan ile Özkan Doğan, birbirinin üzerine yürüdü. Sonrasında da Özkan Doğan, "Size bu transferi yaptırmayacağım" dedi ve böylece Alan transferi iptal oldu.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın "Alan transferi gerçekleşebilir, o da isityor" sözlerien rağmen bu transferin gerçekleşme ihtimalinin kalmadığı bilgisien ulaşıldı.

GOL MAKİNESİ ALAN

29 yaşındaki Brezilyalı golcü, 3 sezondur Evergrande forması giyiyor. Bu sezon adeta gol makinesi kimliğine bürünen Alan, 22 maçta 27 gole katkı sağladı. 19 gol ve 8 asist ile yıldızlaşan Alan, kariyerinde daha önce Fluminense ve Salzburg formaları giydi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler