""

Alakoç: Çanakkale Zaferi, tarihimizin dönüm noktasıdır « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:42

Alakoç: Çanakkale Zaferi, tarihimizin dönüm noktasıdır

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Taylan Alakoç, Çanakkale Zaferinin bir milletin vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını feda edebileceğini dünyaya gösterdiğini belirterek, “Çanakkale Zaferi tarihimizin dönüm noktasıdır.” dedi. TSO Başkanı Taylan Alakoç, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Deniz Zaferinin 103.Yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada Çanakkale Zaferinin önemine değindi.

Alakoç: Çanakkale Zaferi,  tarihimizin dönüm noktasıdır
Son Güncelleme :

19 Mart 2018 - 9:40

Başkan Alakoç, “Aziz Milletimizin on binlerce şehit vererek elde ettiği zaferin simgesi olan Çanakkale Zaferi’nin yıldönümündeyiz. Çanakkale Zaferi, tarihe yazılmış eşsiz bir kahramanlık örneğidir. Vatan topraklarımızı ve bağımsızlığımızı korumak uğruna başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları tarafından verilen bu şanlı mücadeleyi hiçbir zaman unutmayacağız. Her anında, her satırında insanlık onurunun yer aldığı bu destan, tarihimizin en hüzünlü ve aynı zamanda en onurlu zaferidir. Bu zafer milletimizin bağımsızlığa olan inancını arttırarak, savaşın yalnızca öldürmekten ibaret olmadığını tüm dünyaya bir kez daha kanıtlamıştır. Vatanı için gövdesini siper etmekten asla çekinmeyen Aziz Şehitlerimizin, imkânsızı başarıp 275 kilogramlık top mermilerini sırtlayarak top kundağına yerleştiren Seyit Ali Onbaşı gibi binlerce inançlı yiğitin sayesinde bizler, bu topraklar üzerinde güvenle yaşamaktayız. Bu, dün Çanakkale’de bugün Afrin’de olur. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferinin 103.yıl dönümünü yürekten kutluyor, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi hürmetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.