Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akyazı'da Muhtarlar Günü Kutlandı

19-10-2017 16:50:43 - AKYAZI
Akyazı'da Muhtarlar Günü Kutlandı

Akyazı Muhtarlar Derneği 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı.

Özgür Adımlar
Akyazı Atatürk Anıtında gerçekleşen program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Akyazı Muhtarlar Derneği Bekir Durmuş ve Ömercikler Mahalle Muhtarı Ömer Bozkurt, ve Akbalık Mahalle Muhtarı Rüstem Bilgi Ananba tarafından Atatürk büstüne çelenk bırakıldı. 
 
Muhtar Mahallesinin Anası Babası Dert Ortağıdır
Muhtarlar gününde konuşan Durmuş “  Muhtar seçilmiş demektir. Devlet teşkilatının kılcal damarlarını oluşturan muhtarlık camiasının seçilmiş kişileri olarak, devlet vatandaş arasında toplum bütünlüğünün sağlanmasında ve kamu düzeninin yerine getirilmesi konusunda muhtarlar olarak üzerimize düşen görevin bilincindeyiz. Muhtar mahallesinin anası babası dert ortağıdır. Vatan millet bayrak uğruna 7-24 görevinin başında nöbet tutan üniformasız askerdir muhtar. Bu anlamlı günde tüm muhtarların muhtarlar gününü kutluyorum “ dedi.
 
Atatürk büstünde yapılan programın ardından Kenan Sofuoğlu Parkına geçilerek, kahvaltı yapıldı. Muhtarlar Günü programına Kaymakam Ömer Kalaylı, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Ak parti ilçe başkanı Feyzi Bora, MHP İlçe başkanı Ali Doğan Eroğlu, Garnizon Komutanı Çağatay Ergü, İlçe jandarma komutanı Binbaşı Mustafa Hekimoğlu, İlçe Müftüsü İzzet Şener, Belediye Meclis Üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ve mahalle muhtarları katıldı.
 
Törenin ardından tüm protokol üyeleri ve törene katılan Muhtarlarla birlikte Akyazı Kenan Sofuoğlu Aile Parkına geçen Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı ve beraberindeki heyet muhtarlarla toplantı yaptı. Toplantıya katılan muhtarlara kahvaltı ikramı yapılırken bir yandan da mahallelerdeki ihtiyaçlar noktasında istek ve görüşler belirtildi.
Marmara Göz
Akyazı'da Muhtarlar Günü Kutlandı
UB Group
Akyazı'da Muhtarlar Günü Kutlandı
Akyazı'da Muhtarlar Günü Kutlandı
Akyazı'da Muhtarlar Günü Kutlandı
Akyazı'da Muhtarlar Günü Kutlandı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks