Akyazı Muhtarlar Derneği’nin Geleneksel İftar Programına Yoğun İlgi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Akyazı Muhtarlar Derneği’nin geleneksel iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Akyazı Muhtarlar Derneği tarafından Kuzuluk Atlı Bahçe’de düzenlenen iftar yemeğinde protokol, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire müdürleri ve mahalle muhtarları bir araya geldi.
Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek; “
Her yıl Ramazan ayı içerisinde geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve tüm müslümanlara bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ise iftar programını düzenleyerek güzel bir birliktelik sağlayan Muhtarlar Derneği’ne teşekkürlerini sunarak; “Bizleri bir araya getirdiği için Muhtarlar Derneğimize teşekkür ediyorum. Yeni ve tekrar seçilen muhtarlarımıza hayırlı olsun. Belediye çalışmalarıyla ilgili şimdilik idare ediyoruz. İnşallah ileride güzel günler göreceğiz” diye konuştu.
Akyazı Kaymakamı Yakup Güney de Ramazan ayının kıymetinin paylaştıkça daha da arttığını belirterek Ramazan ayının tüm İslam alemine birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur getirmesini diledi.
Akyazı Muhtarlar Derneği’nin Geleneksel İftar Programına Yoğun İlgi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir