Akyazı Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Coşkusu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1995/1996 Eğitim ve Öğretim döneminde açılışı yapılan ve bugüne kadar 5 binin üzerinde öğrenci mezun eden Akyazı Meslek Yüksek Okulunda 2017/2018 Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle mezuniyet töreni vardı.

Okul bahçesinde ve doğal ortamda gerçekleşen mezuniyet töreni saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başladı.  Okul Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tutar’ın seminere katılmak için yurt dışında olması nedeniyle Okul Müdürü yerine konuşmayı Okul Müdür yardımcısı Hasan Ali Özdemir yaptı. Özdemir konuşmasında bugün burada öğrencilerimizden ayrılacağımız için hüznü ancak onları yetiştirip mezun ettiğimiz içinde mutluluğu birlikte yaşıyoruz. Mezun olan öğrencilerimizi ve onları tüm güç lüklere göğüs gerekerek okulumuza gönderen Velilerimizi tebrik ediyorum. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızı Okul yönetimi ve Öğretmenler olarak en iyi şekilde yetiştirmeye gayret gösterdik. Başarılı olduğumuza inanıyorum dedi ve konuşmasını bahtınız açık olsun diyerek tamamladı.

Belediye Başkanı Hasan Akcan’da konuşmasında mezun olan öğrencileri tebrik etti ve asıl hayat şimdi başlıyor dedi.

Okul birincisi olma başarısı gösteren İşletme Yönetimi Bölümü Şule Dönmez konuşmasında Okul Müdürü başta olmak üzere idareye ve öğretmenlerine teşekkür etti ve ben şahsen ayrılıkları hiç sevmem ama bugün mezun olduk bu nedenle okulumuzdan ayrılmak zorundayız dedi ve arkadaşlarına da rüzgarın esiri olmayacağız, yönünü biz tayin edeceğiz ve tek yürek olup ülkemizin kalkınmasında, ileri gitmesinde bizlerde katkı sağlayacağız ve ülkemizin geleceğinde kesinlikle bizimde imzamız olacak dedi. Okul birincisi Şule Dönmez önce kendi velisine sonra da mezun olan öğrencilerin tüm velilerine yaptıkları katkılar için teşekkür ederek alkışlar arasında konuşmasını tamamladı. Konuşmasını tamamlayan İşletme Bölümü ve Okul birincisi Şule Dönmez mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

2017/2018 Eğitim ve Öğretim yılında bölümlerinde dereceye girerek mezun olan öğrencilere plaket ve hediye takdimi yapıldı. Diğer öğrencilere de toplu olarak diplomaları takdim edildi.

Düzenlenen mezuniyet töreni mezun olan 70 öğrencinin birlikte toplu resim çektirmesi ve akabinde de keplerini havaya atmaları ile son buldu.

Törenin sunuculuğunu başarıyla yapan Şüheda Bututaki isimli öğrencinin söylediği şarkılar hem öğrencileri hem de törene katılanları coşturdu.

Düzenlenen mezuniyet törenine Akyazı Jandarma Komutanlığına yeni atanan J. Binbaşı Gencay Taşdemir’de katıldı ve kayıtlara da ilk töreni olarak geçmiş oldu.

İlçe Kaymakamı ve Vali yardımcısı Mehmet Fatih Çiçeklinin ise mezuniyet törenine katılmaması dikkat çekti.

Bir başka dikkat çeken husus ise Akyazı Meslek Yüksek Okulunda Memur olarak çalışan Beytullah Gül’ün 50 yaşında ve torun sahibi olmasına rağmen azmederek çalıştığı okuldan mezun olması ve diplomasını alması oldu.

Mezuniyet törenine Belediye Başkanı Has an Akcan, J. Komutanı Binbaşı Gencay Taşdemir, İlçe Spor Müdürü Adem Altun, Okul Müdür yardımcısı Hasan Ali Özdemir, İdari yöneticiler ile öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.


kaynak yazı:kenan certel

 

Akyazı Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Coşkusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir