Akyazı Kulüplerinin Hafta Sonundaki Maç Sonuçları Ve Oluşan Puan Durumu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçemizi Sakarya Süper Amatör ve 1.Amatör futbolda temsil eden takımlarımızın bu hafta sonu oynadıkları müsabaka sonuçları:

Sakarya Süper Amatör Kırmızı guruptaki başarılı temsilcimiz As Akyazıspor deplasmanda karşılaştığı Ç.Bekirpaşa sporu 8-2 gibi farklı skorla geçerek hem galibiyet serisini hemde Liderliğini devam ettirdi.Aynı guruptaki diğer temsilcimiz Pazarköy Eğitimspor ise kötü gidişe dur diyemedi ve kendi sahasında karşılaştığı Karasuspora 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Süper Amatör beyaz guruptaki temsilcimiz Alaağaçspor kendi evinde konuk ettiği Ferizlisporu 2-0 gibi net skorla geçerek haftayı kazançlı kapamasını bildi.

1.Amatör Beyaz guruptaki ekiplerimizden Kuzulukspor kendi saha ve seyircisi önünde Hanlıköy spor ile golsüz berabere kalırken diğer temsilcimiz Taşburunspor ise Sakarya Karadeniz deplasmanında puanla döndü 0-0.

1.Amatör Yeşil gurupta lider takımımız Akyazı Akınspor gurupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yazlık sporu Akyazı suni çimde misafir etti ve Akınspor mücadeleyi 2-1 kazanarak liderliğine devam etti.Bir diğer temsilcimiz Vakıfspor ise Hendek Dereköy deplasmanında 4-0 mağlup olarak kümede kalma yolunda büyük yara aldı.

1.Amatör Siyah guruptaki temsilcimiz Akyazıgücü kötü gidişe dur diyemeyerek kendi sahasında Çaykışlaspora 2-0 kaybetti.

1.Amatör Kırmızı guruptaki ekiplerimizden Küçücekspor Kocaali Sahil deplasmanında 2-0 kaybederken,Altınderespor da kendi sahasında Karapürçekspora 2-1 kaybetti.

Akyazı Kulüplerinin Hafta Sonundaki Maç Sonuçları Ve Oluşan Puan Durumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir