YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

AKYAZI KONURALP ANADOLU LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

21-08-2019 12:51:02 - AKYAZI
AKYAZI KONURALP ANADOLU LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Hardal Burger Akyazı

Konuyla ilgili bilgi veren okul müdürü Hasan CAN şunları söyledi:

“Okulumuz bu yıl üniversiteye yerleştirme sonuçlarına göre her yıl olduğu gibi başarılarına bir yenisini daha eklemiştir. Tabii ki bu başarı kendiliğinden oluşmadı.

Okulumuzda her yıl yaptığımız üniversiteye hazırlık kursları Sakarya’da örnek gösterilebilecek bir seviyede bulunmaktadır. Ayrıca okul idaresi, öğretmen kadrosu, öğrenci-veli profilinin birbirleriyle örtüşmesi sonucu her yıl bu başarıları elde etmekteyiz.

Ben bu okulda 2014’ten beri müdür olarak görev yapmaktayım. Akyazı halkına rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki, artık çocuklarımızı lise öğrenimi için Akyazı dışına göndermemizin bir anlamı kalmadı. Akyazı’da fen lisesi ve Konuralp Anadolu Lisesi varken velilerimizin Akyazı dışına öğrencilerini göndermelerine gerek yok diye düşünüyorum.

Okulumuzdan Türkiye’nin en iyi üniversitelerine öğrenci gönderiyoruz. Bu da okulumuzda uyguladığımız kurs sistemi, okulumuzdaki öğrencilerin ve öğretmenlerin başarısı ile oluşmaktadır. Bizim okulumuzda öğrencilerin %98’i okul kurslarından bu başarıyı elde ettiklerine göre ekonomik şartları da göz önünde bulundurursak artık velilerimizin bu durumu değerlendirip ona göre bir yol haritası çizmesi gerektiğini düşünüyorum.

Şu bilgiyi de aktarayım. Sakarya’da üniversiteye yerleştirme sonuçlarına baktığımızda Akyazı 2. Sırada bulunmaktadır. Bu da büyük bir başarı demektir.

Tüm halkımızın geçmiş kurban bayramını kutlar, okulumuzun bu başarısında katkıları bulunan öğretmen arkadaşlarıma, velilerimize ve öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.”

 

Güven Yapı
AKYAZI KONURALP ANADOLU LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI
Akgün Restoran Çorba
AKYAZI KONURALP ANADOLU LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI
AKYAZI KONURALP ANADOLU LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI
AKYAZI KONURALP ANADOLU LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Emine K. Öztürk 5 yıl önce2019-08-26 08:52:40

Maşallah çocuklara, Rabbim yollarını açık etsin. Hepsi de pırlanta gibi. Böylesi bir kıyaslamaya girmek çok yanlış, bu çocukların hepsi bizim çocuklarımız, hepsinin başarısıyla gurur duymalı ve hepsine sahip çıkmalıyız. Bu emek sadece takdir esilir, lütfen köstek olmayın, yazıktır...

0
-0
Use your brain 5 yıl önce2019-08-22 12:09:11

Birden burda bahsi geçmemiş liselerle kıyaslamanız da gerçekten çok komik ve acınası. Neden bu çekememezlik? Kaldı ki bahsettiğiniz lisenin başarılarını dökün önümüze biz de bir şeyler öğrenelim. Tabii başarıdan anladığımız şeyler farklı olabilir. Malum Tıp fakültesini bile başarıdan saymıyorsunuz.

0
-1
Use Your Brain 5 yıl önce2019-08-22 12:06:33

Yorumlara bakıp acıyorum gerçekten. Akyazıyı beğenmezsiniz gelişmemiş dersiniz, elle tutulur bir şey olduğunda ya da başarılı birini gördüğünüzde de tek yaptığınız şey köstek olmaktır. Burda size çocukları tebrik etmek düşerken pırlanta gibi çocukları beğenmemezlikten geliyorsunuz .

1
-0
VatandaşKemal 5 yıl önce2019-08-22 00:24:49

İmam Hatip Liseleri kadar olamazsınız. Başarı mı şimdi bu?

0
-4
Gürkan TUTAK 5 yıl önce2019-08-21 20:51:00

Evet yeni bir taktik herhalde öğrenci çekmek için

1
-2
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup