Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Konuyla ilgili bilgi veren okul müdürü Hasan CAN şunları söyledi:

“Okulumuz bu yıl üniversiteye yerleştirme sonuçlarına göre her yıl olduğu gibi başarılarına bir yenisini daha eklemiştir. Tabii ki bu başarı kendiliğinden oluşmadı.

Okulumuzda her yıl yaptığımız üniversiteye hazırlık kursları Sakarya’da örnek gösterilebilecek bir seviyede bulunmaktadır. Ayrıca okul idaresi, öğretmen kadrosu, öğrenci-veli profilinin birbirleriyle örtüşmesi sonucu her yıl bu başarıları elde etmekteyiz.

Ben bu okulda 2014’ten beri müdür olarak görev yapmaktayım. Akyazı halkına rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki, artık çocuklarımızı lise öğrenimi için Akyazı dışına göndermemizin bir anlamı kalmadı. Akyazı’da fen lisesi ve Konuralp Anadolu Lisesi varken velilerimizin Akyazı dışına öğrencilerini göndermelerine gerek yok diye düşünüyorum.

Okulumuzdan Türkiye’nin en iyi üniversitelerine öğrenci gönderiyoruz. Bu da okulumuzda uyguladığımız kurs sistemi, okulumuzdaki öğrencilerin ve öğretmenlerin başarısı ile oluşmaktadır. Bizim okulumuzda öğrencilerin %98’i okul kurslarından bu başarıyı elde ettiklerine göre ekonomik şartları da göz önünde bulundurursak artık velilerimizin bu durumu değerlendirip ona göre bir yol haritası çizmesi gerektiğini düşünüyorum.

Şu bilgiyi de aktarayım. Sakarya’da üniversiteye yerleştirme sonuçlarına baktığımızda Akyazı 2. Sırada bulunmaktadır. Bu da büyük bir başarı demektir.

Tüm halkımızın geçmiş kurban bayramını kutlar, okulumuzun bu başarısında katkıları bulunan öğretmen arkadaşlarıma, velilerimize ve öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.”

 

Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir