Akyazı İmam Hatip Ortaokulunda yapılan ‘Değerler Eğitimi Seminerleri’ Devam Ediyor.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEĞERLER EĞİTİMİ SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Akyazı İmam Hatip Ortaokulunda yapılan ‘Değerler Eğitimi Seminerleri’ devam ediyor. Değerler Eğitimi Seminerlerinin bu haftaki konuğu Akyazı Müftüsü Mehmet ŞENOKUR’du. Okul mescidinde yapılan seminere okulun 8. Sınıf öğrencileri katıldı. Müftü Mehmet ŞENOKUR, ‘İmam Hatip Öğrencilerine günümüzde çok iş düşüyor. Bizler geçmişte çok zor şartlarda yetiştik. Bugün sizlerin imkânları daha fazla. Bu imkânları kullanmalısınız. Öğretmenlerinizden yeterince istifade etmelisiniz. Öğrenci arı gibidir. İki çeşit arı vardır. Birisi bal yapar şifa dağıtır. Diğeri sadece vızıldar. Siz bal yapan arılar gibi olmalısınız. Bu millete şifa dağıtmalısınız. Öğretmenlerinizi iyi dinlemelisiniz. Bizim anlayışımızda bir harf öğretenin kölesi olmak vardır.’ Dedi.

Müftü Mehmet ŞENOKUR, sohbetinin sonunda öğrencilere dua etti. Yapılacak 2. TEOG sınavında daha başarılı olmalarını temenni etti. Ayrıca Akyazı’daki görevinin sona ermesinden dolayı öğrencilerle vedalaştı. Okul idaresi tarafından sohbet sonunda öğrencilere ikramda bulunuldu.

Okul Müdürü Recep SARIHAN, değerler eğitimi kapsamında okulumuz öğretmenleri Rümeysa AKSOY ve Ufuk SALMAN koordinatörlüğünde yapılan seminerlerin devam edeceğini belirtti.

Akyazı İmam Hatip Ortaokulunda yapılan ‘Değerler Eğitimi Seminerleri’ Devam Ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir