ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazı Güçlü Bir Destek Verdi

27-04-2017 16:41:13 - AKYAZI
Akyazı Güçlü Bir Destek Verdi

Akyazı Milli Birlik ve Düşünce Derneği Başkan ve üyeleri Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu nu makamında ziyaret ederek, teşekkür etti

Hardal Burger Akyazı
Milli Birlik ve Düşünce Derneği Akyazı İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Akyazı yüksek evet oranıyla güçlü bir destek verdi. Bu önemli başarıda sizlerde pay sahibisiniz. Ben başarılarınızdan ve azimli çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Tüm Akyazılı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Milli Birlik ve Düşünce Derneği Akyazı İlçe Teşkilatı’nı Afet Koordinasyon Merkezi’nde bulunan makamında kabul etti. Buluşmada referandum süreci ve elde edilen başarı değerlendirildi. MBDD Akyazı İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Keleş, “Gece gündüz demeden tüm Akyazı’yı gezdik. Akyazı’da önemli bir başarı elde edildi. Sizlerde bu süreçte bize büyük bir destek gösterdiniz. Desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
Önemli çalışmalar gerçekleştirdiler
Milli Birlik ve Düşünce Derneği’nin önemli çalışmalara imza atan bir oluşum olduğunu söyleyen Başkan Toçoğlu, “Ülkemizin geleceğini garanti altına alan, bizim için büyük bir sıçrama basamağı olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunda da dernek olarak önemli işlere imza attılar. Akyazı yüksek evet oranıyla güçlü bir destek verdi. Bu önemli başarıda sizlerde pay sahibisiniz. Ben başarılarınızdan ve azimli çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Bu vesileyle tüm Akyazılı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Güven Yapı
Akyazı Güçlü Bir Destek Verdi
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)