1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek, Karslı İşadamı Taylan Çakas ile dünya evine girdi
Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek, Karslı İşadamı Taylan Çakas ile dünya evine girdi

Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek, Karslı İşadamı Taylan Çakas ile dünya evine girdi

Türkiye-Ermenistan sınırında bulunan Kars’ın Akyaka İlçesinde kaymakam olarak görev yapan Nur Sevinç Özbek ile Taylan Çakas’ın düğünleri Ankara’da yapıldı.

A+A-

Ankara’da bir otelde gerçekleştirilen düğünde Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek ile Taylan Çakas’ın nikahlarına, AK Parti Kars milletvekilleri 65. Hükümet'te Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Tarım Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç ile eski Sağlık Bakanı Yaşar Eryılmaz, İlhan Aküzüm, ve CHP Kars Eski Milletvekili Selami Yiğit de şahitlik yaptı.

Nur Sevinç Özbek ile Taylan Çakas’ın 1 Şubat 2019 tarihinde Kars’ta The Kars Park Otel’de gerçekleştirilecek olan düğünlerinde, ünlü sanatçı Mustafa Özarslan’ın sahne alacağı öğrenildi.

Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek:

Nur Sevinç Özbek 1984 yılında Erzurum'da doğdu, aslen Ağrılıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı.2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu.2007-2010 yılları arasında Maliye Bakanlığı’nda Gelir Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı.

2010 yılında Karabük kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Çorum Bayat ve Uğurludağ ilçelerinde kaymakam vekilliği görevini yürüttü.Yurt dışı stajı çerçevesinde İngiltere’de Portsmouth Üniversitesi Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında yüksek lisansını tamamladı.İçişleri Bakanlığı ile Dış İşleri Bakanlığı arasında düzenlenen protokol gereği Türkiye Cumhuriyeti Londra Başkonsolosluğu’nda Dış İşleri Stajını yerine getirdi. Konya-Tuzlukçu Kaymakamlığı, Kırıkkale-Çelebi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2018 yılında yayınlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Kars-Akyaka Kaymakamlığına atandı.

akyaka-kaymakami-nur-sevinc-ozbek,-karsli-isadami-taylan-cakas-ile-evlendi-(2).jpgakyaka-kaymakami-nur-sevinc-ozbek,-karsli-isadami-taylan-cakas-ile-evlendi-(3).jpgakyaka-kaymakami-nur-sevinc-ozbek,-karsli-isadami-taylan-cakas-ile-evlendi-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.