Rektör Yardımcısı Sağbaş Başkan Acar'ı Ziyaret Etti

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş, beraberindeki Dinar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç Dr. Hayrettin Ertan ve Dinar MYO Sekreteri Ruhi Yüksel ile birlikte Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ı makamında ziyaret etti.

 

Dinar MYO'da yapılacak olan bahçe düzenlemeleri ve bahçe duvarı yapım işlerinin olduğunu belirten Prof Dr. İsa Sağbaş, yapılacak olan işlerin imar durumunu Belediye Başkanı Saffet Acar ile görüştü.

 

Ramazan Bayramından sonra bahçe duvarı yapım işlerinin başlayacağını da belirten Sağbaş, "İlerleyen zamanlarda kömür ile ısınan sistemimizi doğalgaza çevirmeyi planlıyoruz. Ancak öncelikli olarak bahçe düzenlemesi ve duvar yapımı işlerini yapacağız" dedi.

 

 

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar kendisinin de bazı işletme ve iktisat derslerine girdiğini hatırlatarak, "Dinar'da eğitimi en çok sevenlerden biri olarak, eğitime yapılacak her konuda elimizi taşın altına koymaya hazırız. Dinar Meslek Yüksek Okulumuzun gelişmesi ve güzelleşmesi adına yapılan çalışmaları destekleriz" dedi.