1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Aktay fena bombaladı
Aktay fena bombaladı

Aktay fena bombaladı

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aktay sosyal medya hesabından isim vermeden bombaladı.

A+A-

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aktay sosyal medya hesabından isim vermeden bombaladı.

Gölbaşı'nın siyaset anlayışını eleştiren Aktay " eski Gölbaşı nın bu alışkanlığını bir türlü değiştirmeden , koltuklara ve makamlara kimi oturtursak oturtalım şakşakcı kültür devam edip gidecektir" dedi.

İşte o açıklama;

ADAMCILIK OYNAYIYOR...

Gölbaşı da Siyasi Partilerde Seçme seçilme sistemindeki alışkanlıklar değişmeden, her siyaset yapmak isteyene kapıları açmadan, adamın adacılığının oynandığı tiyatro bitmeden hiç kimse, eski Gölbaşı da alışkanlıklarından biz vazgeçtik diyemez.

DEMOKRASİ ANLAYIŞI DEĞİŞMEZ

Bu nedenleledir ki Vizyonu ve Misyonu güçlü insanlar Türk siyasetine kazandırılmadan biz Gölbaşındaki Demokrasi anlayışını değiştiremeyiz. Peki bu konuda ne yapmamız gereklidir, ve nasıl yapmamız gereklidir? Öncelikle daha fazla ortak akıl ve duyarlılık göstererek gidişata gerekli duyarlılığı ve tepkiyi ortaya koyarak eleştirilerimizi yerinde yaparak gerekçeleri bizi haklı kılacak şekilde yapmalıyız.

ŞAKŞAKÇILIK BİTMEZ

Maalesef bizim toplumda herkesi alkışlamak ve siyasileri haklı görmek ve onlar ne yaparsa doğru yapar,onlar daha iyi bilir alışkanlığı süre geldiğinden ne yaparsak yapalım eski Gölbaşı nın bu alışkanlığını bir türlü değiştirmeden , koltuklara ve makamlara kimi oturtursak oturtalım şakşakcı kültür devam edip gidecektir. Başarıyı alkışlarken Başarısızlığıda alkışlamamızı isteyenler asla Demokrasiye hizmet edemezler bu kim olursa olsun bizim için farketmez Gölbaşında ileri gitmek istiyorsak daha fazla katılımcı Demokrasiyi güçlendirmeli her bireye siyaset hakkı tanımalı, sadece belirli bir gürühün siyasesetin içinde olması diğerlerinin siyasetten nefret etmesini sağlar buda Psikolojisi bozulmuş bir toplum yaratır ve bu psikoloji seçim sandığına da yansır.Yansıdığı zamanda bir değirmen misali öğütür ve toz eder.

Bu haber toplam 2092 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.