1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Aksoy ihraç mı edilecek
Aksoy ihraç mı edilecek

Aksoy ihraç mı edilecek

MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ihraç edilecek iddiası

A+A-

Habererk.com sitesinin haberine göre MHP Disiplin Kurulu oy birliğiyle Meral Akşener'i ihraç etmesinin ardından MHP'de yeni ihraçların gündemde olduğu öne sürüldü.

Kulislerden sızan bilgilere göre MHP içerisinde 600'den fazla kişi ihraç edilecek.

Listede Ankara’da kurultay için Meral Akşener’e açık destek veren ve aralarında  MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’unda olduğu 33 kişinin MHP’den ihraç edileceği öne sürüldü.

Öte yandan MHP Belediye Meclis Üyesi Yücel Aksakal’ın Habererk.com’un sitesinin haberi paylaşması da dikkatlerden kaçmadı. 

dnm.jpg

İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Metropol Gazetesi'ne konuşan MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade ederek "“Akşam saatlerinde partiden ihraç edildiğimize dair bazı medya organlarına da yansıyan iddialar gerçeği yansıtmıyor. Ben ve yönetim kurulumuz görevimizin başındayız. Bize yapılmış herhangi bir tebligat da yok. Olağanüstü kongre için imza verdiğimiz bilinmeyen birşey değil ve bizim bu noktadaki duruşumuz da belli.Ülkücü irade attığı imzanın ve takındığı tavrın arkasında durmayı gerektirir.Biz ülkücü ahlakın gereğini yapmaya devam edeceğiz”dedi

ÜLKÜCÜ DAVAYA VATAN SEVDASIYLA BAĞLANDIK

Aksoy “Herkes bilmelidir ki bizler ülkücü davaya bir makam mevki yahut ikbal düşüncesi ile bağlanmadık.Biz ülkücü davaya vatan sevdası için bağlandık ve hayatımızın çeşitli dönemlerinde bu bedelleri bu yüce dava için ödemekten bir için olsun imtina etmedik.” şeklinde konuştu.

SPEKÜLASYONDUR

“Şu an partiden ihracımız gibi bir durumumuz söz konusu değildir, spekülasyondan ibarettir” diyen Aksoy “Ancak böyle bir uygulamaya gidilse dahi bizim ülkücülüğümüz, teşkilatların karar defterlerine atılmış onay imzaları ile değil, yüreğimize bir mıh gibi kazıdığımız ülkücü dava inancımızla tescillenmiştir.O inancı sökmeye ise kimsenin gücü yetmez, bu davada bir nefer olarak dahi yer almak dahi bizim için şereflerin en büyüğüdür” dedi.

 

Bu haber toplam 2369 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum