Dolar 32,5531
%0.02
Euro 34,8888
%0.07
Altın 2.430,640
%0.02
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener'in Muş ziyaretinde dikkat çeken kare

Akşener'in Muş ziyaretinde dikkat çeken kare

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Muş’a gerçekleştirdiği ziyarette İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu da katıldı. Akşener'in ziyaretinde adı CHP kulislerinde İzmir İl Başkanlığı için konuşulan Devrim Barış Çelik’in de yer alması dikkatlerden kaçmadı. İYİ Parti liderinin Muş ziyaretinde dikkat çeken kare

  • Ege Postası
  • 17.10.2019 - 14:34

EGEPOSTASI- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin kazandığı belediye ziyaretleri kapsamında dün Muş'a bağlı beldeleri ziyaret etti.

Ziyarette İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İyi Parti İzmir İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi, CHP Muş İl Başkanı İsmail Adanur yer alırken, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu da yer aldı.

CHP cephesinden Özuslu’nun yanı sıra Muş’ta dikkat çeken bir başka isim daha ziyarette yer aldı. CHP’de ilan edilen kongre takviminin ardından kulislerde adı İl Başkan adaylığı için ön plana çıkan Devrim Barış Çelik de İYİ Parti’nin Muş programına katıldı.

İzmir’de İl Başkanlığı için Mustafa Özuslu ve ekibinin desteklediği Devrim Barış Çelik’in Akşener ile yan yana poz vermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.