"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akşener: Medyanın bağımsız olması lâzım

22 Mayıs 2018, Salı 19:30
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendi mitingini 10 saniye yayınlayan bir kişinin işinden atıldığını söyledi.

Akşener, NR1 Türk isimli kanalda katıldığı canlı yayında hem vaatlerini anlattı, hem de TV’lerdeki sansüre değindi. “Medyanın bağımsız olması lazım” diyen Akşener, “Yalnızca görsel basından da bahsetmiyorum. Orda çalışan insanların kendi kafalarında bir sansür olmaması gerekiyor. Medyayı büyük sermayenin eline vermemek gerekiyor. 1994-1999 arasında büyük bir karartma yaşamıştık, şimdide yaşıyoruz. Sermaye sahipleri korkuyorlar, ismini vermeyeceğim bir kanalda bizim mitingimiz 10 saniye gösterildi. Mitingi 10 saniye gösteren kişiler işten atıldı. Ayıptır. Söz veriyorum kendime havuz medyası yapmayacağım. Olduğu gibi bırakacağım, okyanus medyası olacak medya” ifadelerini kullandı. AKP iktidarı zamanında yapılan köprülere de değinen Akşener şunları söyledi; “Köprülerden o kadar çok araç geçmesi garanti edildi ki, o kadar araç geçmeyeceği malûm. Köprüden geçmeyen Ardahanlıdan Edirneliden köprü parası alınıyor. Bu köprüler devlet tarafından yapılmalıydı. Köprü 4 liradan 8 liraya çıkarıldı, diğerleri kat kat daha fazla, böyle bir sistemle trafik çözemezsiniz. Bu sorunları çözmek için ‘İstanbul Bakanlığı’ kurmayı düşünüyorum.”

Etiketler: meral akşener, seçim
Okunma Sayısı: 1537
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı