20 Nisan 2024 Cumartesi   

AKŞENER ESNAFLARI DİNLEDİ

AKŞENER ESNAFLARI DİNLEDİ
 

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Bayrampaşa’da esnafla bir araya geldi. Dükkanları dolaşan ve vatandaşın esnafın derdini dinleyen Akşener’e bir esnafın çağrısı dikkat çekti.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Bayrampaşa’ya gelişinde İyi Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Raif Güler ve partililer karşıladı. İlçe Başkanı Raif Güler, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdim ederken, boynuna ise Bayrampaşaspor atkısı taktı.
Daha sonra Demirkapı Caddesi’ndeki esnafları gezen Merak Akşener, esnaflar ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Akşener'e İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve bazı milletvekilleri eşlik etti.

ESNAFLAR İŞ YAPAMAMAKTAN YAKINDI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ilk olarak Bayrampaşa’da bir elbise mağazasına girerken, esnaf koronavirüs salgını dolayısıyla getirilen yasakların kendilerini perişan ettiğini söyledi. Dükkan kirası, ev kirası, stopaj ve vergilerini tam ödemek zorunda olduklarını, kapanmalar nedeniyle büyük gelir kaybı yaşadıklarını anlatan kadın esnaf, kredi kartının borçları nedeniyle bloke olduğunu, marketlerde yoğunluk yaşanırken küçük işletmelerin kapatılmasının anlamsız olduğunu savundu ve zor zamanlar geçirdiklerinin altını çizdi.
Bu esnada kadın esnafın eşi Akşener’e bir çağrıda bulunarak, “Sıkıntı üzerine sıkıntı ablacım. Başımıza çabuk gelmeniz lazım” ifadelerini kullandı. Akşener, esnafın bu çıkışına teşekkür ederek karşılık verdi. Başka bir esnaf da iktidarın bir senelik vergi borçlarını affetmesi gerektiğini talep etti.

AKŞENER: ESNAF BORÇ ALTINDA EZİLİYOR
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada, “Esnafımız; kredi borcu, vergi borcu, stopaj borcu, sigorta borcu ile boğulduğu ve gün geçtikçe elde avuçta olanın da eridiği bir tablo içerisinde. Üreten Türkiye’yi inşa etmek için esnaflarımızın sesini dinleyeceğiz, dertlerini çözeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyı kınadığını da belirten Akşener, Kovid-19 aşısı olduğunu belirterek, “Tereddütleri olan arkadaşlar açısından, insanımız açısından, örnek olmak açısından aşı oldum. Dolayısıyla herkese tavsiye ediyorum aşı olmayı" ifadesini kullandı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bayrampaşa’daki esnaf ziyaretinin ardından Gaziosmanpaşa’ya geçti ve burada da esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbet etti.

Tarih: 16 Ocak 2021 Cumartesi    Hit: 3509

Fotoğraflar
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol