Aksel İş Sağlığı ve Güvenliği A.Ş firması yetkilileri gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz imtiyaz sahibi Hayri Tezcan ve gazetemiz çalışanlarının Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladılar.
Aksel İş Sağlığı ve Güvenliği A.Ş firması yetkilileri Dünya Çalışan Gazateciler Günü'nde bizleri unutmayarak yanımızda oldular. Gazetemizi ziyaret eden firma yetkilileri Yalova Gazetesi imtiyaz sahibi Hayri Tezcan ve gazete çalışanlarının gününü kutladılar. Gazetecilerin önemli bir görev üstlendiklerini dile getiren firma yetkilileri, " Taşıdığı değer ve önem gittikçe artan, iletişimin en etkili kanallarından olan basın; halkın haber alma,kamuoyu oluşturma ve ifade özgürlüğünün güvencesidir. Basın halkı doğru şekilde bilgilendirdiği sürece,bireyin ve toplumların da meydana gelen olayları sağlıklı bir şekilde değerlendirip kanaat edinmesi,toplumla ve dünya ile sağlıklı ilişkiler kurup bütünleşmesi mümkün olmaktadır. Kendi sorumluluğunun bilincinde olan ve bu bilincini eyleme dönüştürürken hak ettiği özgürlüğe sahip olan bir basın, demokrasinin vazgeçilmez gereklerindendir.Bu ulvi görevi yapan tüm gazetecilerin Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz" dediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Gazetesi imtiyaz sahibi Hayri Tezcan ise bu önemli günde bizleri unutmayan firma yetkililerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim