BAL 6. Grup’taki Konya ekiplerinden Akşehirspor, 53 puan ile liderliğini sürdürüyor. Ligin bitmesine 3 hafta kala avantajı elinde bulunduran kırmızı beyazlı takım, en yakın rakibi olan Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’un 3 puan önünde bulunuyor. Konya ekibi, ligin 25.hafta maçında Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’u konuk edecek. Temsilcimiz, bu maç öncesi deplasmanda oynayacağı Anadolu Üniversitesi maçını kazanarak, final niteliğindeki mücadeleye moralli bir şekilde çıkmak istiyor. Konuyla ilgili Konya Yenigün Gazetesi’nde açıklamalarda bulunan Akşehirspor Kulübü Genel Menajeri Ercan Türüdü, Konya halkının desteğini beklediklerini belirtti.

ZOR MAÇ ANCAK KAZANACAĞIZ

Şampiyonluk yolundaki en önemli rakibi olan Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile ligin bitmesine 1 hafta kala karşılaşacaklarını ancak bu mücadeleden önce Anadolu Üniversitesi ile deplasmanda önemli bir maça çıkacaklarını dile getiren Ercan Türüdü, “Anadolu Üniversitesi genç oyunculardan kurulu güçlü bir rakip. Ayrıca deplasmanda oynayacağız. Ligde hiçbir maç kolay geçmedi. Bu maç da kolay olmayacak. Dinamik bir rakibe karşı oynayacağımızı biliyoruz. Bunun bilincinde olacağız ve kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Aynı hafta rakiplerimizden Kırıkkale Büyük Anadolu Spor, Karaman Belediyespor’u ağırlayacak. Karaman, bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılabilirse biz daha da avantajlı hale geleceğiz. İnşallah her şey Akşehirspor için olumlu şekilde ilerler” dedi.

FİNAL NİTELİĞİNDE BİR MAÇ

Anadolu Üniversitesi maçının ardından Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’u konuk edeceklerini ve bu maçın final havasında geçeceğini dile getiren Akşehirspor Kulübü Genel Menajeri Ercan Türüdü, “Anadolu Üniversitesi maçını kazanırsak bizim için çok avantajı olacak ancak bizim için en kritik maçlardan bir tanesi olan Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile iç sahada oynayacağız. Şu an 3 puan öndeyiz. Ama ligin ilk yarısında deplasmanda 1-0 yenildiğimiz için bu maçı kazanmamız ve ikili averajı da korumamız gerekiyor. Biz bu önemli maçta Konyalı halkının desteğini istiyoruz. İnşallah herkesin desteği ile maçlarımızı galibiyet ile geçer ve grubumuzda şampiyon oluruz” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim