Aksaray’da Traktör Sürücülerine Eğitim

Aksaray’da Traktör Sürücülerine Eğitim

Aksaray’da traktör sürücülerine "Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi" ve "Güvenli Traktör Kullanımı Kampanyası" kapsamında eğitim semineri verildi.‘Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi’...

Aksaray’da traktör sürücülerine "Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi" ve "Güvenli Traktör Kullanımı Kampanyası" kapsamında eğitim semineri verildi.

‘Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi’ kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçe, köy ve kasabalarda ‘Güvenli Traktör Kullanımı Kampanyası’ kapsamında İl Jandarma Komutanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü traktör sürücülerine eğitim verildi.

Gülağaç ilçesine bağlı Doğantarla köyünde gerçekleştirilen eğitim seminerine 50 traktör kullanıcısı katıldı. Ekipler, trafik kuralları, güvenli sürüş teknikleri ve traktörlerin sebep olduğu kazalar ve bu kazaların nasıl önleneceği konusunda sürücülere eğitim verdi. Doğru traktör kullanımı ve tarım işlerinin nasıl güvenli yapılacağı, araçları tanıma ve bakımlarının nasıl yapılacağı ve kaza anında yapılması gereken ilkyardım teknikleri konusunda eğitim ve bilgilendirme yapan ekipler, eğitim faaliyetlerinin süreceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.