'Aksaklıklar en kısa sürede giderilecek'

'Aksaklıklar en kısa sürede giderilecek'

09 Ekim 2017 Pazartesi 20:45
'Aksaklıklar en kısa  sürede giderilecek'
Telekom kavşağına yapılan altgeçitte sağanak yağış nedeniyle yaşanan ikinci su baskınında iki araç sular altında kaldı. Olay sosyal medyada günün konusu olurken Büyükşehir Koordinatörü Güney, kavşakta incelemelerde bulunarak aksaklıkların en kısa sürede giderileceğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Türel de göllenmenin enerji kesintisinden kaynaklandığını aktardı. 
 
YİNE SULAR ALTINDA KALDI
1 Ekim’de yağan ilk yağmurlarda sular altında kalan alt geçitte yine aynı manzaralar vardı. Projeleri Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından da 56 milyon lira yatırım bedeliyle ihale edilen Alanya’daki Telekom katlı kavşağını Pazar günü akşam saatlerinde şiddetli yağmur nedeniyle su bastı. Göle dönen alt geçitte iki araç tamamen sular altında kaldı. Aracı sular altında kalan otomobil sürücüsü canını yüzerek kurtardı. Şehir merkezinde ise bazı işyerini su bastı. 
SORUMLULARA SESLENDİLER
İkinci su baskını da vatandaşlar tarafından sosyal medyada günün konusu oldu. Vatandaşlar göle dönen altgeçide giderek fotoğrafladı. Bazı vatandaşlar sorumlulara kızgınlıklarını belirtirken bazıları olayı mizahi bir şekilde eleştiri getirdi. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Türkdoğan, ihmali ve kusuru olanların Alanya halkından özür dilemesini istedi. CHP İlçe Başkanı Ali Takavut da kış gelmeden önlem alınmasına dikkat çekti. 
TÜREL: NEDENİ ENERJİ KESİNTİSİ  
Dün sabah erken saatlerinde Alanya Belediyesi, ASAT ve Karayolları ekipleri ile su baskının olduğu kavşağa giden Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Tüm ekipler aksaklıkları en kısa sürede gidermek için hızlı bir şekilde çalışmalarını yapacaktır” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de dün yapılan meclis toplantısında su baskınının sebebini üzerine konuşarak “Alanya Telekom kavşağında yaşanan göllenme, enerji kesintisi nedeniyle suları tahliye eden motopompun çalışmamasından kaynaklandı." dedi.
Son Güncelleme: 09.10.2017 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81