GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AKP'Yİ EN ZAYIF YERİNDEN VURDU

AKP'Yİ EN ZAYIF YERİNDEN VURDU

Tarih 26 Nisan 2015, 19:05 Editör Dursun ONUR

TIME- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum seçim gezilerine aralıksız devam ediyor. Erzurum, konuya damardan girdi.
Ki haklı da.
Teyyaredüzü mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Erzurum, AKP'yi can evinden vurdu. 'Mevcut iktidar bazı kesimlerin kasasını, mahallelerimizi de işsizlerle doldurdu' diyen Erzurum, istihdam sözü verdi.


Hafta sonu Teyyaredüzü mahallesine giden ve mahalle halkının samimi ilgisiyle karşılaşan MHP Giresun milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Erzurum burada yaptığı konuşmada 'Kahvelerimiz işsizlerle ve emeklilerle dolu. Hepsinin derdi diğerinden büyük. Gençlerimiz iş bulamamaktan, emeklilerimiz yaşam şartlarından şikayetçi. Mevcut iktidar bazı kesimlerin kasasını, mahallelerimizi de işsizlerle doldurdu. Allah nasip eder bizlere yetki verirseniz Giresun’da yeni istihdam sahaları açarak şehrimizin en büyük sorununa neşter vuracağız” dedi.

YATIRIMCI GİRESUN'A GELMİYOR

Büyükşehirlerde bulunan yatırımcıların her geçen gün Anadolu şehirlerine ciddi yatırımlar yaptığını ancak bu yatırımların bir tanesinin dahi Giresun’a gelmediği bununda nedeninin Ankara’da bulunan siyasetçilerin olduğunu belirten Erzurum “Yatırımcılar bir şehre gelmeden önce oranın siyasetçilerinden manevi destek bekler, yol göstermesini ister ama ne acıdır bizim siyasetçilerimiz sadece yatırımcılara çıkış yolunu gösterip yatırımları diğer şehirlere kaçırıyorlar” şeklinde konuştu.

İŞSİZLİĞE SON VERECEĞİZ

Giresun’un iş göremez siyasetçilerini Teyyaredüzü sakinlerine şikayet eden Erzurum, kendilerinden yetki isteyip hizmet sözü verirken “Ana muhalefet ve iktidar son günlerde kör bir kuyuya taş attı şimdi çıkarmaya uğraşıyor. Birisi emekliye para vaadi verirken, birileri kaynak gösterin diyor. Giresun’da emeklilerimizin en önemli sorunu gurbette bulunan evlatlarının hasretidir. İşsizlikten çaresizlikten gurbete gitmiş evlatlarını görememe acısıdır. Gelin destek olun, MHP iktidarında Giresun’da işsizliğe, ana babaların evlat hasretine son vereceğiz” ifadesini kullandı.

Bu haber 2247 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

ÖZEL, FUAT KÖSE’YE DESTEK İSTEDİ

ÖZEL, FUAT KÖSE’YE DESTEK İSTEDİ GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Giresun’da düzenlediği mitingde partisinin Giresun Bele...

CİVELEKOĞLU:TAM ANLAMIYLA FİYASKO!

CİVELEKOĞLU:TAM ANLAMIYLA FİYASKO! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu: CHP Adayı Fuat Köse’nin el...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi