GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AKP’NİN GİRESUN YÜRÜYÜŞÜ İPTAL

AKP’NİN GİRESUN YÜRÜYÜŞÜ İPTAL

Tarih 15 Nisan 2017, 03:42 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL SICAK HABER-- AK Parti Giresun İl Başkanlığı’nca yarın düzenlenmesi planlanan ‘Büyük Halk Yürüyüşü iptal edildi.


16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesi AK Parti Giresun İl Başkanlığı’nca yarın düzenlenmesi planlanan ‘Büyük Halk Yürüyüşü' iptal edildi.

AKP kulislerinden gazetemize yansıyan bilgiler doğrultusunda daha önce referanduma bir gün kala yarın (15 Nisan Cumartesi) düzenlenmesi planlanan ‘Büyük Halk Yürüyüşü' bilinmeyen bir sebeple iptal edildi.

BAŞKAN İPTALİ DOĞRULADI

Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız AK Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı ve aynı zamanda Seçim Koordinasyon Kurulu (SKM) Başkanı Nihat Emiroğlu, yarın düzenlenmesi planlanan yürüyüşün iptal edildiğini doğruladı. Emiroğlu, yürüyüşün neden iptal edildiği konusunda ise açıklama yapmak istemedi.

İptal edilen yürüyüşe, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli başta olmak üzere milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’ün yanısıra il ve ilçe teşkilatları, gençlik ve kadın kolları, partili belediye başkanları ile vatandaşların katılması bekleniyordu.

 

Bu haber 2108 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN YILMAZ, CHP’Lİ KÖSE’Yİ YALANLADI

BAŞKAN YILMAZ, CHP’Lİ KÖSE’Yİ YALANLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, belediyenin borcunu 1 Milyar 714 Milyon...

BELEDİYENİN TOPLAM BORCUNU AÇIKLADI

BELEDİYENİN TOPLAM BORCUNU AÇIKLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediyenin toplam borcunu açıkladı.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi