GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AKP'Lİ KOORDİNATÖR NEDEN GİRESUN’DA?

AKP'Lİ KOORDİNATÖR NEDEN GİRESUN’DA?

Tarih 23 Eylül 2016, 23:40 Editör Dursun ONUR

TIME ÇOK ÖZEL KULİS HABER- AK Parti Genel Merkez Giresun koordinatörü ve Nevşehir eski milletvekili Rıdvan Köybaşı, il yönetimine istifasını veren Bulancak teşkilatıyla görüştü.


Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'ın görevden aldırmak için düğmeye bastığı  İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu başkanlığındaki yönetiminin bir süre önce il başkanlığına istifasını vermesinden sonra yeni bir gelişme yaşandı.

GENEL MERKEZ OLAYA EL KOYDU

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın AKP İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu başkanlığındaki yönetiminin görevden alınması için Genel Merkez nezdinde yürüttüğü kampanya babında il yönetimine istifasını vermesinden sonra Genel Merkez olaya el koydu.

AK Parti il başkanlığı tarafından istifası alınan AKP İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu  başkanlığındaki yönetiminin verdiği varlık ve onur savaşı Genel Merkez’i harekete geçirdi.

TIME OLAYI ÖĞRENDİ. NİYE GİRESUN’A GELDİ?

Bu çerçevede henüz Genel Merkez tarafından işleme koyulmayan ilçe teşkilatının istifası mercek altına alındı. Bu noktada AK Parti Genel Merkez Giresun koordinatörü ve Nevşehir eski milletvekili Rıdvan Köybaşı Giresun’a geldi.

KOORDİNATÖR İLÇE TEŞKİLATI İLE GÖRÜŞTÜ

Giresun TIME’nin edindiği istihbari bilgilere göre, AKP Bulancak İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu başkanlığındaki yönetiminin istifası üzerine Giresun’a gelen Köybaşı’nın ilçe yönetimiyle görüştüğü öğrenildi.

RAPOR HAZIRLIYOR. İSTİFA KABUL EDİLİR Mİ?

AK Parti Giresun koordinatörü ve Nevşehir eski milletvekili Rıdvan Köybaşı’nın hazırlayacağı rapor doğrultusunda ilçe yönetiminin istifasının kabul edilip edilmeyeceği önümüzdeki günlerde netleşecek.

 

 

 

Bu haber 2867 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BAŞKAN SIBIÇ, BİR İLKE İMZA ATTI

BAŞKAN SIBIÇ, BİR İLKE İMZA ATTI GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- CHP’li Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, bir ilke imza atarak takdir topladı.

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Bulancak Belediyesi’nde meclis başkan vekilleri belli oldu.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi