GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AKP’Lİ ESKİ BAŞKANDAN AKP'YE SALVO

AKP’Lİ ESKİ BAŞKANDAN AKP'YE SALVO

Tarih 24 Kasım 2016, 15:59 Editör Dursun ONUR

TIME SORGU HABER- Karan, hangi hesapların peşinde koşuyor?
Sahi...
Birileri 'fındık mı?' dedi.
'Üretici mi?' dedi.
Fındık bahane, bilmem ne şahane misali..
Dert başka olmasın sakın.


Yaklaşık 8 sene önce AKP Giresun Merkez İlçe Başkanı iken görevinden alınan şimdinin Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, AKP hükümetinin fındık politikasını eleştirdi. Fındıkta Rekabet Kurulu'nun işlemez hale geldiğini savunan Karan, Maliye Bakanlığı'nı göreve çağırdı.

ATİYE YATIRIM MI YAPIYOR?

Bir iddiaya göre gelecek seçimlerde FKB başkanlığına hazırlandığı ileri sürülen Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan'ın şimdiden altyapı çalışmaları yürüttüğü ileri sürülüyor.

Bu çerçevede Başkan Karan'ın AKP ile hiç yıldızının barışmadığı bilinen FKB yönetiminin yerine onlar adına avukatlığa soyunması geleceğe yatırım yaptığı şeklinde yorumlanıyor. 

BAŞKANIN FKB AŞKI (!)

‘Fındıkta, Rekabet Kurulu işlemez hale gelmişti. Bir an evvel Maliye Bakanlığı sektöre müdahale etmelidir. Rekabet Kurulu'nun işlemez hale gelmesi, sektörde tekelci firmanın ekmeğine yağ sürmektedir’ diyen Karan, varlığı ve yokluğu tartışma götüren FKB’yi savundu.

Karan, ‘FİSKOBİRLİK bir üretici kuruluşudur yani fındık üreticilerinindir. Kurulduğu günden bugüne birçok yönetici ve idareci gelip geçmiştir hiçbiri bu kurumun sahibi değildir. FİSKOBİRLİK ile ilgili lehte ve aleyhe her söylem üreticiye yansımaktadır. Kim olursa olsun, siyasetçi veya sivil toplum kuruluşu, söylemlerini buna göre yapmalıdır’ şeklinde konuştu.

Bu haber 1789 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Ekonomi

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- Fındık üreticileri için heyecan verici bir gelişme yaşanıyor.

BAŞKAN YILMAZ MÜJDELEDİ!

BAŞKAN YILMAZ MÜJDELEDİ! GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz: Artık her geçen gün daha fazla yoğunla...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi