loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li vekilin yurttaşlara hakaret ettiği anları kamuoyuna duyuran gazeteci işten çıkarıldı

AKP'li vekilin yurttaşlara hakaret ettiği anları kamuoyuna duyuran gazeteci işten çıkarıldı
Tarih: 30.03.2019 - 11:03
Kategori: Gündem

Gaziantep'te Gaziray Projesi'nin test sürüşü sırasında AKP'li vekilin izleyen yurttaşlara 'Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar' sözlerini kamuoyuna duyuran gazeteci Hüseyin Torun işten çıkarıldı.

Gaziantep’te Gaziray Banliyo Hattı Projesi’nin Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Belediye Başkanı Fatma Şahin'in de katılımıyla yapılan test sürüşü sırasında AKP'li milletvekil Ahmet Uzer, izleyenlere “Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar” demişti. Uzer  olayın basına yansıması sonrasında özür dilemiş, "Sevinç ve gururun yaşattığı aşırı coşku haliyle şaka kabilinden lafzen sarfedilen, aklen ve kalben ise asla kabul edemeyeceğim sözlerden ötürü hemşehrilerimden özür dilerim" demişti.

AKP'li vekilin skandal sözlerini kamuoyuna duyuran gazeteci Hüseyin Torun işten çıkarıldı.

Torun işten çıkarıldığını Twitter hesabından, "Siyasi iradenin baskılarına dayanamayan gazetemden istemeyerekte olsa ayrılmak zorunda bırakıldım. Yaklaşık 12 yıldır yaptığım mesleğe belki de veda edeceğim. Her ne şartlarda olursa olsun baskılar beni yıldırmadı, yıldıramazda. Son sözüm #FaşizmeKarşıOmuzOmuza ve #MartınSonuBahar" sözleriyle duyurdu.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları