loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li eski vekilin iddiası: Ecevit kamulaştırma yapmadığı için deprem toplanma alanları AVM olmuş

AKP'li eski vekilin iddiası: Ecevit kamulaştırma yapmadığı için deprem toplanma alanları AVM olmuş
Tarih: 01.10.2019 - 12:02
Kategori: Gündem

CHP PM Üyesi Gökhan Günaydın, TV100'de Emre Buga'nın sunduğu Bakış Açısı programına konuk olarak katıldı.

TV100'de yayınlanan Bakış Açısı programına katılan CHP PM üyesi Gökhan Günaydın, AKP Eski Milletvekili Resul Tosun, Gazeteci Ümit Zileli ve Araştırmacı - Yazar Mustafa Şen gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

Gökhan Günaydın programa ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: 

"Dün gece TV 100'deki programda, Mustafa Şen CHP'nin uçak yapmadığı için AKP'nin ABD'den F 35 ve Rusya'dan SU 57 almak zorunda kaldığını; Resul Tosun ise Ecevit kamulaştırma yapmadığı için deprem toplanma alanlarının AVM olduğunu iddia ettiler.. Şaka değil, ciddi ciddi..."

AKP'li Resul Tosun, deprem toplanma alanlarına AVM yapılmasına ilişkin şunları söyledi: 

"199 depreminde o zama Vali Erol Çakır'dı. Acilen bütün kurumları toplayıp deprem toplanma alanları tespit ettiler. Kamu alanı mı özel alan mı bakmadılar acil tespit edildi. Devletin yapması gereken bu alanları kamulaştırmasıydı. Yapmamış. Bu alanlar kamulaştırılmadığı için adam kullanmış."

 Mustafa Şen'in açıklaması ise şöyle:

"AK Parti hükümeti neden Patriot, S-400, SU 57 almaya çalışıyor biliyor musunuz, çünkü çok kötü bir parti. Çünkü CHP yaptığı için uçakları AK Parti kullanmıyor. Orada çürütüyor. Tabii ki pazarlıklar yapacak (AK Parti), görüşecek."  

Dün gece TV 100'deki Programda, Mustafa Şen CHP'nin uçak yapmadığı İçin AKP'nin ABD'den F 35 ve Rusya'dan SU 57 almak zorunda kaldığını; Resul Tosun ise Ecevit kamulaştırma yapmadığı İçin deprem toplanma alanlarının AVM olduğunu iddia ettiler..
Şaka değil, ciddi ciddi.. pic.twitter.com/3qAF7urbq3

— Gökhan Günaydın (@gunaydingokhan) October 1, 2019

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları