AKP'de skandallar bitmiyor: Özhaseki, FETÖ ile ilişkisi sorulunca...

AKP'de skandallar bitmiyor: Özhaseki, FETÖ ile ilişkisi sorulunca...

AKP’de Ankara hesapları altüst olmuş durumda… AKP’nin Başkent’teki adayı Özhaseki, kendisine yöneltilen FETÖ sorusuna, “Buna Ankara’yı 25 yıldır yönetenler cevap versin” cevabını verdi.

Saray ittifakının Ankara’dan Belediye Başkan adayı olan Mehmet Özhaseki’den çok çarpıcı bir açıklama geldi. Özhaseki, Ankara projelerini anlattığı bir televizyon programında sarf ettiği sözlerle, “kimseyi kast etmiyorum” dese de Melih Gökçek’i hedefine aldı.

Bengü Türk TV’de, Metin Özkan’ın sorularını yanıtlayan Özhaseki, kendisine yöneltilen FETÖ sorusuna şu sözlerle cevap verdi:

“25 yıldır kamu görevindeyim. Bir gün olsun daha bunların sohbetine gidip de oturmadım. Ben bunlara 1 metrekare arsa vermedim. Hadi benim gibi 25 sene belediye başkanlığı yapanlar söylesinler. Yiğitçe desinler ki, ben bunlara 1 metrekare yer vermedim. Kimseyi kastetmiyorum. Ben kendimi anlatıyorum.” Özhaseki’nin bu sözlerine karşılık, Melih Gökçek’in vereceği cevap ise merak konusu.

İLK KAVGA TWİTTER’DA BAŞLAMIŞTI
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Parti Genel Merkezi’nin kararı üzerine, 14 yıldır yaptığı başkanlık görevinden alınan Gökçek, Twitter hesabından, Özhaseki’nin başkanlığını destekleyen mesajlarını silmişti. İki isim arasındaki kavga, Gökçek’in bu mesajları silmesiyle gün yüzüne çıkmıştı.