GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AKP KENDİ İÇİNDEKİ YAPIYI TEMİZLEMELİ

AKP KENDİ İÇİNDEKİ YAPIYI TEMİZLEMELİ

Tarih 14 Eylül 2016, 21:28 Editör Dursun ONUR

TIME- Bektaşoğlu: At izine it izini karıştıran iktidar büyük bir açmaz ve çıkmaz içinde.


CHP İl Başkanlığı ve ilçelerde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan milletvekili Bülent Bektaşoğlu, AKP'ye seslendi.

Bektaşoğlu, FETÖ soruşturmaları nedeniyle delilsiz olarak suçlanan pek çok kişinin haksız uygulamalara maruz kaldığını ve mağduriyetler yaşandığını söyledi.

AKP ÖNCE KENDİ İÇİNDEKİ YAPIYI TEMİZLEMELİ

Bektaşoğlu, ‘Kurunun yanında yaşın yanmasını istemiyoruz. At izine it izini karıştıran iktidar büyük bir açmaz ve çıkmaz içinde. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. Kendi seçmenlerine bu durumu izah edemiyorlar.Bir türlü toparlanamıyor. Kendi içindeki yapıyı temizlemeliler. Bunu yapmak yerine Kumpas ihbarlarıyla vatanını, milletini seven Atatürkçüleri de açılan soruşturmalara katmaya çalışıyorlar’ diye konuştu.

BÜTÜN TOPLUMU CEZALANDIRAN YARGI SİSTEMİ OLUŞTURUYORLAR

‘Hayatında bu örgütle ilgisi olmayan kişileri de çeşitli gerekçelerle aklandıkları halde mesleklerinden atıyorlar’ diyen Bektaşoğlu, ‘Eşleri, çocukları bütün aileyi giderek de bütün toplumu cezalandıran bir yargı sistemi oluşturuyorlar.  Bunlara duyarsız kalmayacağız. Biz mazlum ve mağdurların partisiyiz. Kurduğumuz komisyonlarla bu olayların takipçisiyiz. TBMM açıldığında darbe girişimi öncesi ve sonrasında yaşananlar ana gündemimiz olacaktır’ ifadesini kullandı.

Bayramlaşma törenine, İl Başkanı Necati Tığlı, Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez,il,ilçe, gençlik ve kadın kolları yönetici ve üyeleriyle kalabalık bir partili gurubu katıldı.

 

Bu haber 1363 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

MHP’Lİ YAMAN’DAN KÖSE’YE AĞIR SORULAR

MHP’Lİ YAMAN’DAN KÖSE’YE AĞIR SORULAR GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- MHP’li Giresun Belediye Meclis Üyesi Güray Kubilay Yaman, çiçeği burnunda CHP’li Beled...

MİLLETVEKİLİ TEMÜR, MÜJDEYİ VERDİ

MİLLETVEKİLİ TEMÜR, MÜJDEYİ VERDİ GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Tem...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi