Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP İzmit'te kadınlar yönetimi yeniledi

AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatmanur Yeşildal, yönetim kurulunu açıkladı.

AKP İzmit İlçe Kadın Kolları

AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatmanur Yeşildal, aralık ayında göreve geldikten sonra yönetim kurulu çalışmalarına başlamıştı. Teşkilat içinden ve bugüne kadar teşkilatlarda görev almamış birçok yeni isim arasından 25 kişik listeyi oluşturduklarını belirten Yeşildal şunları söyledi: “AK Parti İzmit Kadın Kolları kuruluşundan bu yana özveriyle görev yapmış isimlerle gücünü ispatlamış bir teşkilat. Bugüne kadar bu onurlu görevde bulunan önceki dönem başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum.

Onlardan devraldığımız bayrağı yine en zirvede tutmak adına bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yönetime girmek isteyen ama listede yer veremediğimiz bütün arkadaşlarımızı da bu süreçte çalışmalarımız içine katarak her zaman beraber olacağız. Onların sorumluluğu ile omuzlarımızdaki yük bir kat daha artmış durumda. Yeni yönetimimiz ilçemize ve partimize hayırlı olsun” dedi. Yeni yönetimin ilk toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ile AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney de katıldı.

AKP İZMİT İLÇE KADIN KOLLARI YÖNETİMİ

Fatma Nur Yeşildal, Canan Soylu, Özge Çimen, Ayşe Nur Türegün, Kübra Sarıgül, Melike Zortaş, İlknur Bağoğlu, Ayşe Bulut, Fadime Coşkun, Vasfiye Avcı, Safiye Seda Yazıcı, Hanife Ataş, Emel Korkmaz, Aysel Ayçiçek, Gülşah Kanpara, Aynur Dedeoğlu, Neslihan Kurt, Rukiye Karşın, Ayşe Sarıkaya, Hülya Daşdan, Emine Toptimur, Zeynep Kızılkaya, Gökşen Tufan, Hatice Balkan, Zuhal Yetişken.