Akit'ten iğrenç haber: 'Arabistan'da 'Türk kaşarı'na kırbaç cezası'

AKP'nin tetikçi gücü Yeni Akit, bugün imza attığı bir haberle, dinci gericiliğin çirkinlikle olan birlikteliğini bir kez daha ispatladı.

AKP'li dinci gazete Akit, iğrençleşmede yine sınır tanımadı. 

Gerici yayın, bir kozmetik firmasının tanıtımı için Suudi Arabistan'a giden oyuncu Meryem Uzerli'nin başını açarak selfie çektirmesini hedef aldı.

Söz konusu haberi sosyal medyadan, "S. Arabistan'da 'Türk kaşarı'na kırbaç cezası" şeklinde duyuran Akit, skandal haberinin içinde "Bir kozmetik firmasının tanıtımı için Suudi Arabistan'a giden oyuncu Meryem Uzerli erkeklerin de bulunduğu ortamda başını açarak selfie çektirdi. Ülke kuralları gereği bu hareketinden dolayı Uzerli'ye kırbaç cezası verilebilir" ifadelerini kullandı. 

Akit'in duyurusu şu şekilde:

Haberde ayrıca Uzerli'nin özel hayatına ilişkin de skandal ifadeler kullanıldı. Uzerli hakkında, "M.Uzerli, sevgilisi Can Ateş ile evlilik dışı beraberliği sonrası kız çocuğu sahibi olduktan sonra Arap sosyal medyasında 'Türk kaşarı' olarak adlandırıldı" denilen haberde "Daha önce Arapların 'seni görmek için sabırsızlanıyoruz' yorumları ile beklediği Uzerli için şimdiki Arabistan ziyaretinde ise 'Türk kaşarı yine bir buçuk milyon dolarlık ev almaya mı geldi' yorumları yapıldı" ifadeleri kullanıldı.