"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP ile mi tasfiye ettiriliyor?

Şükrü BULUT
20 Ekim 2017, Cuma
Yeşil Sermaye deyimi, 28 Şubat sürecinde şöhret bulmuştu.

Bazı kudretli Kemalist paşaların, geleneksel İstanbul sermayesine bekçilik yaptıkları dönemde... İstanbul ve İzmir’e tırmanmak isteyen ticaret ve sanayi erbabına böyle bir kulp takılarak, rejimin zenginlerine boyun eğmek istemeyenler, post modern hareketle püskürtülmüşlerdi. Sistemi; insanlar hata yapsın da mahkûm edilmeleri kolay olsun taktiğiyle dizayn eden entrikacıların; yeşil sermaye holdinglerini, ihracat tuzaklarını  ve meşhur soygunlarda kullandıkları bankaları, milletimizin unutmaması için yazmak lâzımdı. O tarihten geriye yalnızca”siyasal İslâmcıların” sloganik söylemleri ve sermayelerini hayat ve sağlıklarıyla birlikte kaybeden mazlûmların iniltileri kaldı.

Bugünlerde, kendisinden ders alamadığımız tarihin tekerrür etmekte olduğu hissine kapıldım. Dünün Kemalistlerinin, demokrasi ve hürriyetin ani kaybından istifade ederek, Anadolu sermayesine karşı yeni bir operasyon düzenlediği endişesiyle bu satırları yazıyoruz.Türkiye’de vatanını, milletini ve dinini seven hiçbir insanın 15 Temmuz girişimini tasvip edeceğine inanmıyoruz. Doğrudan veya dolaylı bir şekilde, bu tür kalkışmalara destek olan kişi, kuruluş veya sermayeye müsamaha gösterilmesinin de mümkün olmadığını düşünüyoruz. Fakat tarihte birçok milletin başına gelmiş bir felâketi yaşıyoruz... Failleri, hedefi ve enstrümanları henüz tesbit edilememiş bir hareketi sebep göstererek, insanlar ihbar edilip suçlu ilân ediliyorlar. Sonra da ticarî, siyasî veya ideolojik sebeplerle o tüccarlara karşı olanlar; kendi dilinden, dininden ve milletinden olan insanların sermayesine, Allah’tan korkmadan oturup tasarrufta bulunuyorlar.

ŞİRKETLER VE KAYYIMLAR...

Söyleyeceklerimiz, medyaya yansıyan görüntüler ve duyumlarımızdan ibarettir. Doğrunun kimlerce bilindiği de henüz meçhul... Zira mahkemelerimiz, kamuoyunu doyuracak bir bilgiyi ortaya koymuş değiller. Olağanüstü hal de bize göre... Dünyada böyle bir uygulama yok. İhbarları kendiniz yapıp adamlarınızı kayyım olarak atayacaksınız... Astronomik maaşlarla  Anadolu’nun can damarlarını bir-iki sene içinde kurutup, fabrika ve holdinglerin yalnızca posasını ve tabelâlarını geriye bırakacaksınız.

Yukarıda arz ettik. Devlete baş kaldırdığı, ülke aleyhine düşman ile ittifak ettiği ve sermayesini Türkiye düşmanlarının hizmetine sunduğu; bağımsız ve adil mahkemece tesbit edilenlerin gözlerinin yaşına elbette bakılmaz. Mevcut hükümetin bu işin tek sorumlusu ilân ettiği yapıyla geçmişte irtibat kurmamış ne kadar idareci, siyasetçi veya tüccar tanıyorsunuz ki... Karamollaoğlu’nun dediği gibi, eski defterler açıldığı takdirde, AKP‘nin yüzde altmışı içeriye girer.

Adaletli davranılmadığı şikâyetleri ayyuka çıkıyor. Bu durumda Kemalistlerin Anadolu’ya yeniden suikastta bulunduğu düşüncesi, bütün Müslümanların ruh dünyalarına yayılacaktır. Ülkenin gizli ellerce kaos ve anafora sürüklendiğini artık görüyoruz.

OLAN TÜRKİYE’YE OLUYOR....

El konulan şirketlerin binleri aştığı söyleniyor. Bütün bu şirketlerin kurulmasında ve gelişmesinde, mutlaka ANAP ile AKP’ nin katkıları büyüktür. Kendi elleriyle büyük gayretlerle gelişmesine çalıştıkları Anadolu sanayiini ve ticaretini acaba kimler bitirmeye çalışıyor? 

Trabzon, Erzurum, Kayseri, Gaziantep, Konya, Malatya, Denizli ve Kahramanmaraş gibi uyanmış şehirleri tekrar ümitsizliğe yuvarlayanların; vatan millet ve din sevgileri elbette sorgulanacaktır.

Bediüzzaman’ın yaptığı tesbiti burada tekrarlamamak olmaz: Zalim Avrupa kâfirleriyle münafık Asya zalimleri ittifak edip, bu Müslüman milletin elindekini ya çalıyor veya gasp ediyorlar... Demokrasiye müsaade etmeyen Kemalistler, Türkiye’nin her an müdahale edebilecekleri bir sistemle idare edilmesini öngörüyorlar. Hatırlarsınız... Erbakan Hoca’nın havuzda topladığı 59,5 milyar doları “bankalarla” nasıl hortumlatmışlardı 28 Şubatçılar... Şimdi ise sırada Rothschild-Rocefeller ittifakının global bankaları, Türkiye avı için bekliyorlar... Trump eşliğinde, Riyad’da Suudiye kestikleri cezayı unutmamamız lâzım. Zira cahil ve haris taraftarlara yüksek faizlerle verilen kredilerle birçok büyük işletme haraç-mezat el değiştiriyor. Bunların çoğu borçlarını ödeyecek durumda değiller. Kemal Derviş’in kanunlarımızda yaptığı çalışmalarla, global fon ve bankalar  yakında tepemizde uçuşmaya başlarlarsa hiç şaşırmayız... Zira dış borcumuzun dört yüz küsur milyar dolar olduğunu Londra’yı çok iyi bilen bakanımız söylüyor.

Kaldı ki; bugün Gülen ve cemaatini bahane ederek ülkeye darbe vuranların, yarın suçlu sandalyesine AKP ve yakın çevresini oturtmayacağına kim garanti verebilir ki?

Okunma Sayısı: 7914
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Recep bilik

    25.10.2017 21:20:59

    Tahlilleriniz gerçekten çok güzel, severek okuyorum ve çok da istifade ediyorum. Verdiğiniz bu bilgilerin inşallah çoğu insana faydası dokunur, bilhassa akp seçmenine . Özellikle akp seçmeninin bazı şeyleri çok iyi bilmesi gerekir. Türkiye'de bugün uygulanmakta olan ekonomik program Kemal derviş programıdır. Aynı zamanda bir IMF nin Türkiye'ye Dayattığı bir ekonomik programdır. Bu kardeşlerimizin gerçekten aydınlatılmasına çok ihtiyacı var . Maalesef bu işi yapan, sadece doğruyu yazan, hakkın ve adaletin yanında olan sadece Yeni Asya gazetesidir ve onun değerli yazarlarıdır.İnşallah bu gazete ve onun değerli yazarları memleketin Bu karanlık ufkunda küçük bir ışık da olsa aydınlatılmasında katkıları olur .

  • Fatih

    20.10.2017 19:55:36

    Çok güzel bir yazı olmuş, Allah razı olsun. Rabbim umum nurcuları muhafaza buyursun. uyuyan, ses çıkarmayan, göremeyen insanlarada basiret, insaf, iz'an nasib etsin.

  • Ali Tam

    20.10.2017 19:48:18

    Men dakka dukka kaidesince iclerinden yurtdisina kacip siginma isteyenler olacagi gibi cogunlugu da hapishane hayatini en birinci dereceden hakketttiler. Tebrikler... Cünkü taaa basindan beri Yeni Asya uyariyor onlari, biz istemesek bile kendi düsen aglamaz kaidesince bunlar illa da düsecegim diye bir de diretiyorlar. Öyleyse onlara uzun zamandir uyardigimiz ilahi musibetleri cagirmakta inatciysalar baslarina gelecek.

  • Dogu Bati

    20.10.2017 16:34:52

    Etme bulma dünyasi. Zamani geldiginde ayni sekilde AKP de tasfiye edilecek. Görünen köy kilavuz istemez.

  • Gündüz Alp

    20.10.2017 15:43:52

    Maalesef kılık ve libas değiştirmiş "-ist'çi" ve "-izm'cilerin" gizli eli; siyasal İslamcı iktidar marifetiyle, "dindar iktidar" argümanını kâfi ve vâfi gören, algıya maruz kalmış, hipnotize edilmiş, sessiz-suskun, teslimiyetçi kitlelerin (Yeni Asya camiası hariç) halinden istifade ederek ve bu tavırlarından cesaret alarak, perde arkasından, cana kast malı gasp operasyonlarına bütün hızıyla devam etmektedir. Dün "yeşil sermaye" dediklerine bugün ağız değiştirerek, şucu-bucu bahanesiyle, bir cemaati önce "terör örgütü" ilan edip yasal kılıfa uydurarak yollarına devam etmektedirler. Aldatıldığımız yeter. Artık uyanalım. Zira uyandığımızda vakit ve "atı alan Üsküdar'ı geçmiş" olacaktır. Canavara muhabbet, onun iştahını arttırmaktan başka bir işe yaramaz.

  • Naim

    20.10.2017 15:05:48

    Tespitler çok enteresan. Allah razı olsun. Kaleminize sağlık.

  • Kaya Pazarlı

    20.10.2017 15:01:41

    Sayın Bulut, hakikatı çok açık tasvir etmişsiniz. Allah CC mazlum, mağdur, mağlub ve cahil milletlere bir an önce uyanmayı nasib eder inşallah.

  • A.Said

    20.10.2017 14:35:19

    Hem zulm edenlerin, hem de zulme uğrayanların alacakları derslerle dolu bir yaz. Hakikati gayet net, anlaşılır ve tahkir etmeden anlatmışsınız...Tebrik ediyoruz.

  • ali

    20.10.2017 13:22:15

    Failleri, hedefi ve enstrümanları henüz tesbit edilememiş bir hareketi sebep göstererek, insanlar ihbar edilip suçlu ilân ediliyorlar. Sonra da ticarî, siyasî veya ideolojik sebeplerle o tüccarlara karşı olanlar; kendi dilinden, dininden ve milletinden olan insanların sermayesine, Allah’tan korkmadan oturup tasarrufta bulunuyorlar. işin özü burda. müslüman görünümlü münafık insanlar dindarların mallarına el koyuyor.terörün finasmanı iddasıyla. allahında bir hesabı var UNUTMASINLAR YENİ ASYA EKİBİNDEN ALLAH RAZI OLSUN

  • Abdurrahman KOÇAK

    20.10.2017 09:41:12

    Olan Anadolu sermayesine oldu maateessüf.Yerinde ekonomik tespitler...Arka planda görünmeyen bir el operasyona devam ediyor...

  • YUSUF

    20.10.2017 09:25:42

    Tam istifadeye medar,tehlikeleri deşifre eden ve her kesi itidale sevk eden bir yazı olmuş.Okuyucusunu böyle bilgilendiren yazılara olan ihtiyacımız fazla. Allah razı olsun..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı