banner25

Akmugan basın ile bir araya geldi

Millet ittifakı Başakşehir Belediye Başkan adayı adayı yeminli Mali Müşavir Abdulhadi Akmugan Bahçeşehir Hasırcılar Restorant’ta basın mensupları ile istişare toplantısı yaptı. Akmugan AKP artık ülkeyi ve İstanbul’u yönetemiyor. Bakın göreceksiniz 31 Mart 2019’ da gidecekler dedi.

Akmugan basın ile bir araya geldi
 "Yeminli Mali Müşavirim, bilirim ki hareket olmadan bereket  olmaz. Başakşehir’i akşamları dönülen değil, 7/24 yaşayan bir şehir haline getireceğim."

Aşkla ve sevgiyle, yürekten bağlı olduğum sevgili Başakşehirli hemşehrilerim...

Benim için en büyük aşk "Başakşehir", çünkü, benim de, tıpkı sizler gibi tüm sevdiklerim burada yaşıyor...

1 Nisan’dan sonra "Başka bir Başakşehir" vizyonu ile hep birlikte mutlu günlere doğru çok çalışacağız; "Huzurlu, Yaşanabilir, Çağdaş bir Başakşehir" idealini birlikte başaracağız. 

Milli ve manevi değerlerimizi savunan, kent sorunlarına duyarlı, emeğe ve emek hakkına sahip çıkan bir çizgide yaşamımı sürdürdüm. Memleketimizin geleceğini, yeri ve zamanı geldiği, görev hasıl olduğu zamanlarda, maddi manevi her fırsatta ve her platformda savundum.

"Evlatlarımızın mutlu geleceği" için, dün olduğu gibi yarın da, ömrüm yettiğince devam edeceğim... Bu mücadelede başarının yolu halkla dayanışma içinde ve paylaşımcı bir yönetim anlayışından geçmektedir.

Seçme ve seçilme hakkı, her birimize ülkemizin geleceğine şekil verecek kadroları oluşturma sorumluluğunu ve yetkisini vermiştir. Bu yetkiyi kullanırken özgür iradeniz ve memleket bilinciyle karar vereceğinize şüphem yoktur.

Biz bu göreve talibiz. Size söz veriyoruz;

* Verdiği sözü tutan, güvenilen, güven veren, halkın taleplerine duyarlı, sokağı dinleyen bir yönetim olacağız.

* Ben değil biz varız anlayışında, mücadeleci, toplumla diyalog kuran, ötekisi olmayan bir yönetim olacağız

* İlçemizin her sokağında; rant değil, çözüm üreten, gayretli, dinamik ve dinç bir yönetim olacağız.

* Halkımızın taleplerine duyarlı, dinleyen, anlayan, ortak akla inanmış, demokrat bir yönetim olacağız.

Bu istek ve arzuyla, yeni bir heyecan, yeni bir gelecek oluşturmak,  büyük hayaller kurmak, sorgulanabilir, denetlenebilir, şeffaf bir yönetim, gençlerin ve kadınların daha aktif çalıştığı bir yapı kurabilmek, ortak bir akılla  yaşadığımız şehri geleceğe taşımak için, biz hazırız…

İşte Abdulhadi Akmugan’ın Özgeçmişi

 

1965 yılında Iğdır'da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Iğdır'da tamamladım.

Eskişehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden yüksek dereceyle mezun oldum ve iş hayatına atıldım. Süreç içinde önce Serbest Muhasebeci, sonra sınavla Mali Müşavir, ardından yine sınavla Yeminli Mali Müşavir oldum.

Bir üniversitede öğretim görevlisi olarak Maliyet Muhasebesi dersleri verdim. Muhasebe ve Denetim alanında tezli yüksek lisansımı tamamladım. Halen doktora eğitimime devam etmekteyim. Aynı zamanda bağımsız denetçiyim.

2009 yılında CHP Başakşehir Belediye Meclis Üyeliği görevine seçildim.

2014 yılında İBB Meclis Üyesi ve CHP Başakşehir Grup Başkanvekili görevlerini üstlendim.

Başakşehir'de ve İBB'de ortaya koyduğum performanslarla ulusal basında ve televizyon kanallarında çarpıcı gündemler yarattım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

//www.abdulhadiakmugan.com

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35