Karasu Akkum Mahallesi beklediği asfalta kavuştu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Karasu Akkum Mahallesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu yerinde takip etti.

Beklentilerimiz Karşılandı

Karasu Akkum Mahalle Muhtarı Mustafa Sağır yaptığı açıklamada; “Senelerdir mahalle yollarımızın durumu gözler önündeydi. Yol genişletme çalışmalarının ardından yaklaşık 6 ay sonra asfalt mahallemize gelmiştir. Mahallemize gelmesini istediğimiz asfalt için birçok girişimlerde bulunduk. Bekledik ve sabrettik. Yıllar sonra ise Karasu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu Akkum mahallemize Asfalt serim işlemini için ekiplerini harekete geçirdi. Akkum mahalle muhtarı olarak, yıllardır çeşitli nedenlerden dolayı deforme olan yollarımızın asfalta kavuşmasının mutluluğunu yaşıyorum. Mahallemizden hizmetlerini esirgemeyen, beklentilerimizi sonlandıran Karasu Belediye Başkanımız Mehmet İspiroğlu’na ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Toçoğlu Demek Hizmet Demek

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise yaptığı açıklamada; “Daha öncede dile getirdiğimiz gibi, Zeki Toçoğlu demek Karasu demek, Zeki Toçoğlu demek Sakarya demek, Zeki Toçoğlu demek hizmet demektir. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu Karasu'nun geleceğine güçlü hizmetler getirmeye devam ediyor. İlçemizin Kancalar, Gölköprü ve Resuller Mahalleleri arası grup yollarına sıcak asfalt serim çalışmalarının tamamlanmasının ardından şimdi de Akkum mahallemizde sıcak asfalt çalışmaları Sakarya Büyükşehir Belediye ekiplerince başlatıldı. Çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.