Doluluk yüzde yüze ulaştı

Batı Karadeniz'in "incisi"nde bayram yoğunluğu

Doluluk yüzde yüze ulaştı

DÜZCE - Batı Karadeniz Bölgesinin incisi olarak bilinen Düzcenin Akçakoca ilçesinde, turistik işletmelerdeki doluluk oranı yüzde 100e ulaştı.

Mavi bayraklı iki plajı ve 38 kilometrelik denize girebilir kumsalı bulunan Akçakocada sezon açıldı. Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, öğle saatlerinden itibaren plajları doldurdu.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otel ve pansiyonların tam doluluk oranına ulaştığını, bunda sezon başlangıcının bayram tatiline denk gelmesinin etkili olduğunu belirtti.

Tüm işletmelerin tam kapasite çalıştığını aktaran Yemenici, Biz bu yoğunluğu bekliyorduk. Ona göre de tedbirlerimizi aldık. Özellikle sahillerde güvenliği sağlıyoruz. Özellikle cankurtaran ve jet-skilerle güvenliği sağlıyoruz. Belediye ve polis ekiplerimiz de şehrin her yerinde üzerine düşen güvenliği sağlıyorlar. dedi.

Yemenici, ilçe de iki mavi bayraklı plajının olduğunu anımsatarak, 16 cankurtaran ve 6 jet-ski, cankurtaran kuleleri ve gerekli uyarı levhaları ile güvenlik sağlandı. Geçen yıl 438 vatandaşımızı kurtardık. Bu sene de inşallah hiç boğulma vakası olmamasını diliyoruz. Ekiplerimiz hazır kıta plajlarda hizmet vermeye başladı. ifadelerini kullandı.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2017, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER